Kontakt os

Vi har en fælles mail hvor du kan sende kommentarer, sjove historier eller hvad du nu har lyst til. Hvis du kun vil have at én os søde lebber læser mailen kan du skrive lebbens navn i emnefeltet – så skal vi andre nok lade være med at læse den.
Email: lesbiskenoter@gmail.com

Vi har også facebook, hvor vi opdaterer hver gang vi har skrevet noget nyt her på bloggen, hver gang vi finder en rigtig god katte-gif eller hver gang en lækker celebrity springer ud. (Her tænker vi ikke specifikt på nogen, men Kristen Stewart kunne være et rigtig godt bud)

2 thoughts on “Kontakt os

 1. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes, det er enormt svært at se, hvor de nyeste indlæg ligger. Er det i den række, hvor der står fire indlæg vandret ved siden af hinanden? Eller nedenunder hvor indlæggene ligger oven på hinanden. I’m confused. Kigger altid hele forsiden igennem for at se overskrifter, jeg ikke har set før, og jeg kan ikke aflure systemet.

  Like

  • Det er noget rod, og det driller også os!
   Som regel ligger de nyeste indlæg øverst, eller midt på siden. Når de bliver placeret midt på siden, rykker de op et par timer efter udgivelse.
   Indtil vi finder en bedre løsning, må du lige bære over med situationen – og sker det, at du kommer til at læse et indlæg to gange, så er det ok med os 😉

   Kh CL

   Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s