Lesbiske hemmeligheder #6

Så er det ved at være tid til hemmeligheder igen! Vi har ikke fået alle med i denne omgang, men de vil nok komme med næste gang, så fortvivl ikke hvis du ikke ser din hemmelighed blandt billederne.

Som sædvanligt har vi fået alt lige fra det fjollede, til det meget seriøse, men det overordnede tema synes at være forelskelse og forhold. Læs selv med her:

LN1

Kender vi ikke alle den følelse? Benægt, benægt, benægt. Hvis ikke det virker, så lyv, lyv, lyv! Håber, at du er kommet nogenlunde ovenpå igen og videre. ❤

LN3

LN5

Jeg tror vi alle på et eller andet tidspunkt har følt os håbløse, men bare rolig. Du har tid nok og er ikke håbløs, fordi du ikke har kysset med nogle endnu. Jeg kender én, der først kyssede med en person da hun var 20+. Don’t worry!

LN6

Ah, straight girl crushes. Been there done that, got the t-shirt. Men hey, seksualitet er flydende, så er det helt udelukket at de kunne være bare lidt til piger? Og har du fortalt dem om det? Kram til dig!

LN7

Haha, den her fik mig til at grine! Vil meget gerne have en update!

LN4

Damn you, Marie K!

LN2

Hold da op. Den var tung, den her. Går du stadig og overvejer selvmord? Så vil jeg foreslå dig at snakke med nogen om det. Evt. inde på http://www.livslinien.dk/, hvor de også har en chat, hvis det med at ringe til nogen virker for angstprovokerende. Er ked af at høre, du har det sådan. Du får lige det største kram herfra! ❤


Det var alle hemmeligheder for nu. Har du også en hemmelighed eller noget der bare SKAL ud? Så kan du skrive den lige HER. Det er 100% anonymt, da det eneste vi kan se, er selve hemmeligheden og det tidspunkt den er skrevet.

Fik du ikke læst de forrige hemmeligheder? Så kan du læse dem her: 1, 2, 3, 4,

Håber, at alle har en god sommer!

Kh. KlichéKaren og resten af Lesbiske Noter :-*

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s