Det lesbiske i mit liv

Jeg er helt vildt single. Det rammer mig ca. en gang om måneden, holy shit, jeg er SÅ single. Jeg burde nok desperat bruge mine aftener på den sidste nye dating-app, mine weekender på at gå i byen, og alt min tid ind i mellem på at græde og gå til fitness. Det er ikke det der sker i mit liv lige nu.

Jeg bruger mine dage ved en stor virksomhed i det midtjyske, mine aftener på at pendle hjem fra de dage, og mine weekender på fire forskellige spejderprojekter, hvor ingen ved at jeg er til piger. For det er lidt et spørgsmål. Hvor lesbisk erjeg egentlig hvis jeg ikke har eller har haft en kæreste der var en pige? Det eneste den her blog minder mig om, er hvor single jeg er. Jeg får knap nok prioriteret at vaske mit tøj, hvorfor skulle jeg så prioritere den her diskrete reminder om at jeg er single, når jeg bare kunne ignorere den. Det giver jo sig selv.

Men så løb domænet ud, bedst som jeg lige var kommet tilbage fra en 6-9 måneders pause fra at tjekke facebook, og jeg måtte herind igen. Jeg skulle bare fornye domænet, og så lige kigge. Det viser sig at jeg har savnet det her. Og manner hvor har jeg savnet at se en verden hvor piger kan lide piger. Forsinket nytårsfortsæt for 2016: Vær mere lesbisk i år. Jeg vil med til Pride vil jeg. Det må være det mest lesbiske jeg kan gøre, uden rent faktisk at løbe nogen følelsesmæssig risiko. Livet er skræmmende folks.

Top 3 lesbiske ting i mit liv lige nu

Video: Hayley Kiyoko, Cliffs Edge: catchy sang og woaw video

Hjemmeside: Autostraddle.com De virker som de sødeste mennesker, indholdet er så sjovt og ærligt, og OH MY GOD de holder en sommerlejr hvert år.

boombox_lumberjanes_001_aBog: Tegneserien Lumberjanes er fantastisk! Jeg fik den i julegave af min mor, og det har været så fantastisk at føle mig som et barn igen. Jeg anbefaler helt klar lidt barnlighed i hverdagen 🙂

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s