Varmt på Københavns nye tirsdagslebbeklub

Det er sjældent at nyheder på Out & About, XQ28 eller Homoware slår mig som direkte spændende. Det er ligesom om, at kriterierne for en nyhed ikke rigtig gælder derinde. Måske er jeg heller ikke skide meget målgruppen (læs: bøsse). Og det passer mig egentlig også udemærket, skal jeg hilse at sige.

Men nyheden om en ny homoklub, Heat, der har fokus på lesbiske er sgu da et hit! At det så godt nok er om tirsdagen (!) det foregår, hvor alle jo som bekendt tager i byen, skal vi vidst liiige arbejde lidt med.

Nu kommer jeg lige med et foreslag – Heat for lesbiske om torsdagen? Ja? Det synes jeg også lyder bedre! Så skal vi bare have Oscar-ejeren overtalt (det er ham, der er medejer af den nye klub).

Vi kan da også bare gå aktivistvejen. Og dukke op om torsdagen. Alle sammen. Så er det vel en torsdagslebbeklub?!

30. januar er der kæmpe åbningsfest. Læs mere lige her.

Nå, jeg hopper af igen. Studiegruppen er på vej. Juleferien lader sig nemlig vente på sig. To dage endnu! Jeg glæder mig! til jul og fest! Udråbstegn.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s