Et uventet flashback

Jeg har stirret på den i flere minutter. Da jeg læste den første gang, var jeg på vej hjem fra noget familietamtam. Gik på gaden med bankende hjerte og havde svært ved at trække vejret. Jeg kunne kun se den dunkle kælderlejlighed for mig, jointskoddet i askebægeret og den skæve pik, der pegede udfordrende op på mig.

“Men uhm, har du lyst til at ses igen? Det var skide hyggeligt sidst, hvert fald lige op til da din ex ringede og du tog hjem. :P”

Jeg har lyst til at fortælle dig, at min ekskæreste ikke ringede til mig den dag for fire år siden. At jeg i virkeligheden havde det ad helvedes til, fordi jeg var ulykkeligt forelsket, stressramt og min mor var på vej til at blive skilt fra min daværende alkoholiske stedfar. Mit liv var ét stort rod, jeg sov for lidt og overskred lidt for mange af mine egne personlige grænser.

Jeg havde lykkeligt fortrængt, at jeg løj mig til at tage tidligere hjem den aften. Din pik så ligeså ødelagt ud, som jeg følte mig indeni. No seriously, den havde gennemgået en eller anden random operation. Lige nu imens jeg skriver, er jeg meget bevidst omkring de mennesker jeg kender, som læser med. Det er ret grænseoverskridende, det her, fordi det er fra en periode jeg helst vil glemme.
Nej, jeg var ikke ude i vilde udskejelser med sex, drugs & rock’n’roll, men som sagt fandt jeg mig selv i situationer, som ovenstående. Og hvor er jeg lykkelig for at jeg ikke havde sex med dig. Men derfor må du også forstå, at jeg ikke kan se dig igen.

giphy

Jeg tror bare, at jeg skriver til ham at tak for tilbuddet, men at jeg lige er kommet ud af et længerevarende forhold og i øvrigt ikke søger mænd eller noget i den dur. Det er hverken helt sandt eller helt forkert.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s