Tømmermænd og homo blues

For tiden nyder jeg den store luksus at have fri hver eneste fredag. Selvom afslapning er tiltrængt efter lange arbejdsdage mandag-torsdag, så sker det næsten hver weekend, at jeg fester torsdag, fredag og lørdag. Så kan man jo både nå en hyggeaften hjemme, en fest hos nogle venner og en vild aften på GBAR hver uge. Sindssygt sjovt og en meget effektiv måde at generere nogle seriøse tømmermænd på.

Jeg kender ingen, som decideret elsker at tilbringe dagen med tung hovedpine, uslukkelige tørst og junk-craving udover det sædvanlige, men sommetider er tømmermændene ekstra hårde ved mig. På sådanne dage lider jeg af, hvad jeg kalder homo blues. Symptomerne på homo blues er en hård knude i mave, nedtrykthed og følelsen af at være helt alene i verden. Til hverdag, når jeg opfører mig nogenlunde ædrueligt, fylder den følelese temmelig lidt og jeg tænker på alt muligt andet (red. kvinder, mad og seje ting). Men når jeg rammer søndag formiddag, ikke har scoret én at ligge i ske med og svømmer i slatne pommes med mayo, rammer tankerne mig til gengæld hårdt i ansigtet.

Jeg er ikke glad for at indrømme det, men på sådanne dage har jeg ondt af mig selv over at være homoseksuel. Når jeg ligger der, er der ikke meget pride at spore. I stedet lader jeg blikke, tilråb og trusler overtage mit hoved og freake mig ud. Så er jeg er bekymret for min fremtid, drømmen om familie og om jeg egentlig nogensinde vil møde mit livs kærlighed. Enkelt sagt er jeg bange. Pisse-fucking-bange for hvordan verden vil behandle mig på baggrund af min (homo)seksualitet. Det er trælse homofobiske typer, som får lov at slå revner i mit lykkelige lesbiske liv.

Heldigvis møder jeg forholdsvis få af dem og flere gode folk fyldt med kærlighed, glimmer og regnbuer. Men generelt drømmer jeg om flere queer venner at have tømmermænd og lave alt mulig andet sammen med. Kom til Aarhus og find mig. På de dårlige dage, gemmer jeg mig bag kasket, solbriller og hættetrøje. Men på de gode er jeg homo ud over det hele, svæver gennem byen og er bare er mega fucking glad.

3 thoughts on “Tømmermænd og homo blues

  1. Åh hvor rart at få sat et navn på den følelse!! Selv har jeg den mest de fredage aftner/lørdage hvor jeg ingen planer har. Hvor lejligheden bare buldrer af tomhed, og man sidder og kigger fjernsyn og tænker “nej hvor ville jeg ønske jeg ku dele det her med nogen” og med nogen mener jeg kvinden i mit liv, ikke mine søde hetero veninder! Jeg mangler også homo veninder, for de ved hvad det vil sige at have homo blues – som sjovt nok ikke er det samme som hetero blues!
    Så kom glad, jeg er også at finde i Aarhus sådan ret ofte.

    Like

  2. Kender det alt for godt! Jeg har sørget for at have en god kreds af LGBT venner, det plejer at hjælpe på det.. Men hvis du savner flere LGBT’ere i dit liv kan du altid fx besøge LGBT Ungdom Aarhus caféer 🙂 Ellers tilbyder jeg også gerne mit bekendtskab. Jeg er den blonde afrydder på G-bar med briller og septum 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s