Singleliv, studiestart og status

Nu er det en måned siden, at vi slog op – sådan rundt regnet. Og det er sgu stadig lidt underligt, men jeg har det faktisk mere okay med tingene, end jeg havde troet. Måske fordi jeg nærmest ikke har lavet andet, end at holde mig beskæftiget eller måske, fordi det er og var den rette beslutning vi tog. Det eneste, der har været akavet er, at der kun er én homobar i Århus, så det gør det selvfølgelig en anelse svært at undgå underlige episoder og situationer. Og nårh ja, fælles veninder og veninder, der mest er den ene parts, har også været lidt af en udfordring.

For vi er jo stadig venner. Min eks og jeg altså. Og det er underligt at erkende, hvilke ting vi bare ikke kan snakke om nu, som vi snildt kunne sige til hinanden førhen. Dog er vi ikke som fremmede for hinanden, så det er faktisk meget rart. Og nej, det er ikke superakavet eller superdramatisk. Der er bare noget med balance og den slags, vi lige skal lære/genoprette. Og så skabe en relation på ny.

Egentlig var jeg begyndt at skrive: ”Om fire dage starter jeg et nyt ” men nu er det 11 dage siden, at jeg startede på mit nye studie i en helt ny by. Hold kæft, hvor har det været hektisk! Tirsdag i denne uge, var den første dag, jeg kom hjem imens det stadig var lyst udenfor. Jeg har været så evigt træt, fordi jeg er stået møj tidligt op hver dag og er gået møj sent i seng. Vi har heller ikke rusuge, næh, vi har rusMÅNED, så indsæt bajere i ligningen og du har ét styks møj træt KlichéKaren.

Men hvad er status så?

Jeg skal stadig vænne mig til alt det nye der sker, men i bund og grund går det godt. Jeg ser frem til ikke at være så træt hele tiden, men det er vistnok det værste pt.

Lige nu lytter jeg til ”Caro Emerald – A Night Like This” imens jeg spiser chips. Jeg har lige opdaget hende og jeg er sgu svært glad for hendes musik. Dejlig cabaret-agtig stemning. Hmm… Jeg burde egentlig læse lidt. Æv, den der dårlige samvittighed der prompte altid skal dukke op, når man liiige tager sig den frihed at slappe af. Begynder om lidt – efter en liter kaffe.

God weekend!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s