“De insiminerede sig selv?” #lesbiangoals

Jeg er netop vendt tilbage til virkeligheden efter et kort visit på eb.dk. Jeg kan hurtigt fortælle, at der stadigvæk figurerer en stor grad af homofobi i kommentarfeltet. Så hvis man ikke lige magter at læse:

Skærmbillede 2015-07-30 kl. 23.43.46

Eller

Skærmbillede 2015-07-30 kl. 23.44.02

Så bliv “hjemme” ved de trygge hjemmesider, hvor lav-tolerante konservative ( bedre kendt som idioter) ikke styrer kommentarfeltet 🙂

Et skokst lesbisk par har præsteret, at udføre hvad jeg tænker er meget sjovt. At være gravide samtidigt!!

Lidt latterligt men alligevel meget sødt – og unikt! Det er jo kun lesbiske, der kan føde to børn på samme tid (med mindre et heteropar får tvillinger, jaja). I ved hvad jeg mener.

“Så kan man se hvem, der bliver gravid først?” Har jeg vist nok sagt mere en gang, tænkt på det lidt flere gange og blevet enig med mig selv, at det simpelthen er FOR skørt – og så endt med at blive enig med mig selv, at det alligevel ikke bliver aktuelt for mit vedkommende. Og det siger jeg af ren fordomsfuldhed – jeg tror simpelthen ikke at jeg forelsker mig i en kvinde, der ønsker at føde et barn.. Så simpelt er det, men man skal jo aldrig sige aldrig. Det har jeg vist også skrevet lidt om her.

Haha! Klikkede lige på indlægget og kom til at grine lidt over min egen joke med Anne Linnet og bikinioutfit på Mount Everest. Klassisk – tænk at være så begejstret over egne formuleringer. Hurra for korttidshukommelse, så jeg ikke aner hvad jeg har skrevet et par måneder tilbage. Med så dårlig en hukommelse er nærmest alt nyt: Bøger, film, jokes, historier, og så er glæden jo multiple, når man kan glæde sig over det samme flere gange. Win!

Jeg synes i grunden, at det er skidesmart at føde børn samtidigt. Det bliver selvfølgelig hårdt at have børn i tigerspring, der afløser hinanden, men så er graviditet, barsel, småbørn og alt det der overstået på en gang. En familie er stiftet, to mødre, der har lige meget del i familien er en realitet. Smart!

Et minus er selvfølgelig at børnene “kun” bliver halvsøskende, men det går jo nok! Jeg siger go’ til det! Så længe der er kærlighed i familien og masser af omsorg. Og jeg vil ønske parret tillykke med graviditeterne.

Hvis I føler jer klar til at læse flere homofobiske kommentarer (+ alle de stavefejl og formuleringsfejl disse typer formår at skrive), så kan I finde artiklen + kommentarerne her. 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s