Netflix galore og lesbisk film

Jeg skal lige love for at dagene bliver danderet uden lige.Skærmbillede 2015-07-19 kl. 01.22.09

De sidste par dage har jeg lukket alle mennesker ude, hoppet i nattøj (oversize t-shirt og trusser) og tændt for Netflixen. Jeg har set alt fra Lie to Me, Homeland, lidt The Americans til Gossip Girl, Pretty Little Liars og Glee. Sidstnævnte er jeg vist et halvt årti for langsom til at opdage. GG, Glee og PLL ville jeg seriøst ønske jeg så da jeg var syv år yngre – hold nu op jeg ville have været i himlen!

Og med det skal jeg ikke være for hellig til at indrømme, at jeg, de sidste par uger, har skamhørt “Don’t Stop Believing” (Det er en Glee sang for de, der (endnu) ikke er klar over det) hver gang jeg, med måsen i sædet, er cyklet ind mod byen.

Jeg ved af erfaring at hver gang det sker, at jeg hører det samme nummer uafbrudt, så tager det ikke mange dage uger (ahem..) før det går over, og min spilleliste bliver mere menneskelig om I forstår. Så mit lille Glee-eventyr forventer jeg ikke varer mere end et par dage mere..

Tidligere i dag, da jeg lå på langs i sengen –  jeg erindrer dog ikke om det var i en højre- eller venstresidet fosterstilling, på ryggen eller på maven-stilling (okay, det var rent blær, det indrømmer jeg – er bare lykkelig over at jeg har sommerferie UDEN noget på programmet), at fik jeg en trang til at 1) gøre noget mere ud af min nattøjssituation 2) lave en guide over lesbiske film på Netflix.

Skærmbillede 2015-07-19 kl. 01.17.18Der er kort fra tanke til handling, når det vedrører mig i disse dage, for jeg sidder nu i min nye sorte lårkorte natkjole med tynde stropper og blonder, og skal til at se den første film på min liste: “A Marine Story”. Plot: Militærkvinde bliver sat til at træne ung småkriminel kvinde op til en boot camp..

Jaja, det kræver ikke en lang videregående til at regne ud at de indleder et seksuelt forhold. Og mens jeg sidder her i sengen er alt hvad, der krydses kan, krydset med det formål at det ikke er den klassiske straight-kvinde-indleder-forhold-til-lesbisk-kvinde-men-afbryder-det-og-vender-tilbage-til-heterolivet-film.. Skærmbillede 2015-07-19 kl. 01.03.11

Og så bliver jeg nok også nødt til at krydse ben undervejs i filmen, for hallo lesbisk militærkvinde?! .. Det kan jeg sgu ikke styre.. Det er ligeså sikkert som at efter sommeren kommer efterår. Og som at Rasmus Nøhr kan putte et sugerør mellem fortænderne uden at klemme det.

Fortsat god sommeraften derude bag skærmene! Nu vil min natkjole og jeg trække under dynen og trykke på play.

4 thoughts on “Netflix galore og lesbisk film

  1. Årh HVAD!!!! Jeg må da vist også hellere lige komme ud af tank top og sweatpants og få tændt for det dersens Netflix. Bukker og takker for tip!

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s