LGBT Ungdom siger: Kom og vær med!

Hej alle lebber!

I dag er det hverken Mormorsgebis, Citylebben, Grisling, LateAdopter, Eventyrlebben, shittyfrank eller KlichéKaren som skriver. Men derimod to unge fra LGBT Ungdom, som i denne anledning går under navnene Semi-Femi-lebben og AfroLebben.Ikke-navngive1

Vi er, under lidt tidspres, i gang med at arrangere LGBT Ungdoms vilde vogntur under Copenhagen Pride. Her i planlægningen mangler vi dog en vigtig ting… Vi mangler jer! Kender I det, at man bare bliver træt af hverdagens små heterofester? Det gør vi i den grad. Træt af folk som glor, når man kysser en af samme køn, eller er der bare ikke nok regnbueflag? Vi kan love, at det bliver helt anderledes på LGBT Ungdoms vogn! Mød os og en masse andre søde mennesker fra LGBT Ungdom og fest igennem. Men skynd jer for billetterne bliver allerede sat til salg d. 15. juli, og de ryger hurtigt!3

Vi har fundet en fed DJ, som vil spille sprød og hitspækket musik for os på vognen, under hele paraden. Vi har endda fundet årets tema, som i år bliver at råbe op imod alt fra mobning, heteronormativitet, hadforbrydelser og intolerance, samt råbe op for LGBT-rettigheder, kærlighed, accept etc. Måske vil I finde vores hashtag #råbopimod eller #råbopfor på Instagram? Vi håber, at I vil tage vores hashtags til jer og benytte jer af dem under og op til Prideugen. Vi har nemlig planlagt at stable en konkurrence på benene, sådan så I kan vinde en billet til vores fab vogntur. Det eneste I skal gøre er at lægge et billede på Instagram, og benytte jer af #råbopfor og eller #råbopimod. Billedet skal selvfølgelig have relevans til Priden, og det er en fantastisk mulighed for at komme med på vognen, hvis man nu ikke når at fremskaffe en billet – før der bliver udsolgt.

Så kom og vær med til at hylde mangfoldigheden, få dit queer fix, indhylle København i alle regnbuens farver eller vær med til at sætte fokus på at fremme LGBT+ personers rettigheder. Vi ser frem til at se dig til årets største og vildeste homofest!

Find LGBT Ungdom her: http://www.facebook.com/lgbtungdom

2

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s