En syndig .. gave

Det var en evighed siden vi sidst havde været os to, os to – uden bleskift, madpakker og lektielæsning.

Hun havde hentet mig i sin lille lyserøde bil, og var troppet op, velduftende, i nederdel, nylonstrømper og med ny-lakeredesyndigegave1 negle. Jeg havde skiftet skjorte mindst 4 gange og var som altid, efter alt for lang tænketid, endt med den første. Da det
ringede på døren og jeg ivrigt åbnede, blev jeg mødt med både smil og kys i entréen. Og kort efter sad vi der på vej i bilen. På vej mod Nørrebro, på en date, bare hende og jeg.

Solstråler dansede i hendes hår, som hun nærmest småhoppede af sted ned de rustikke brosten på Blågaards Plads. Og jeg tænkte, at Nørrebros rå ydre klædte hende, og at hun klædte mig. Og mens hun gik der få meter foran mig, i sine farlige strømper, i sine sorte new-balance kom en djævel op i mig. Jeg gik ubemærket og jævnt en meters penge bag hende, og listede så forsigtig min ene hånd ned i bukselommen.

Og der mærkede jeg den. Den både bløde og hårde lilla kant, den lille fine dims, der næsten ville kunne skjules i et hver sæt standhaftige hænder og som kort forinden var ankommet diskret og hurtigt med posten med en lille fin afsenderkommentar. Nyd. Gaven. Jeg skubbede afprøvende låget fra dimsen til side og stod stille et sekund. For at afvente.

syndigegave2

Og hun vendte sig om. Altså, Kæresten. Og udbrød et kvalt støn i mit øre mens hun faldt mig om halsen.. Hun kyssede mig dybt. Og der stod vi i få minutter, mellem hiptsere og yapser, og Christianabikes og stjernefrugter. Og vi var på engang et med omgivelser og så alligevel, i sekunder, et helt andet, udefinerbart sted. Mellem lyst og hengivenhed.

Og jeg kunne mærke hvorledes hendes vægt på mine skulder blev tungere og tungere, i takt med at hendes knæ sank mere og mere sammen under hende. Og hun løftede hagen og blottede sin hals sådan som hun altid gjorde.. når..

’’Vi skal spise’’ sagde jeg, fjernede hånden fra lommen og pegede over på skiltet – Kates Joint, som om intet var hændt. I få sekunder flakkede hendes øjne og jeg kunne se at hun skulle samle sig. Et stor smil sneg sig frem og hun sendte mig et blik. Det der blik, som hun fangede mig med for 15 mdr siden. Da jeg tilfældigvis mødte hende i en forstand, til et eller andet barns barnedåb og straks tænkte.. at hun for alt i verden, sku bli min. Det blik.

Og jeg vil ikke udpensle vores aften yderligere, da jeg nok vil minde jer lidt for meget om en blanding mellem Fifty Shades of Grey og ’’Dont touch scene med Carmen og Shane’’ fra L- word. Og dels fordi det i sig selv, på nogen ville opfattes som uoriginalt og for andre lettere pirrende, men allermest må jeg stoppe fordi det ville være med privatlivet fred som indsats, så vi må hellere stoppe for detaljerne her.

Men når det så er sagt. Så efter en lang gå tur om Søerne mens himlen langsomt blev både orange og lilla, endte vi med at forsvinde i flere ømsindinge kys på LivingRoom. I bløde sofaer med syrlige og velsmagende cocktails, mens stemmer blev utydelige og ansigter bag os, blev gradvist mere og mere sløret. Og natten.. derefter var et uhyrligt sted mellem fantasi og virkelighed, og vellyst.syndiggave3

Det er nu lidt tid siden, og denne aften.. ligger jeg og skriver dette, og smiler, både lumsk og hengiven ved mindet. Jeg tar mig selv i at kigger over på sengeskuffen som, nu indeholder det fineste lille vandtætte lilla æg, der med sine 10 forskellige udholdende indstillinger har bragt os både sjov, frække og ikke mindst intense stunder. Og jeg tænker i mit stille sind, at det var en alle tiders syndig gave. Som enhver kvinde og enhver af vores trofaste læser burde unde sig selv og/eller deres partner.

Vi takker http://www.beautifulsins.dk/products/vibrator-aeg-pleasure-shiver-traadloes-fjernbetjent for krydderiet denne aften.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s