Kirkegården for Potentielle-Indlæg-Der-Aldrig-Blev-Til-Noget

Jeg ligger på maven i vores seng, hører housemusik og er alene hjemme. Det er søndag og jeg har fandme en fest. Deltog i Aalborg Pride i går og synes faktisk, at den var ganske vellykket – selve paraderuten var bare alt for kort! Må skrive en opsang til dem og samtidig også håbe at Aarhus Pride anskaffer sig en lydvogn (og tilladelse til at køre den gennem byen).

For en lille times tid siden, valgte jeg at tjekke min iPhones notater. Hold da kæft, en rodebunke! Jeg har det med at skrive noget ned, hvis jeg får en god idé til et indlæg. Problemet er bare, at jeg ofte har glemt sammenhængen eller tænker at der ikke er nok materiale/fyld i dét emne. Det ender så med, at jeg faktisk ikke skriver nogen indlæg. Overhovedet. (Og undskyld til jer for dét)

Jeg har faktisk også et indlæg om lebbetøj og mit forhold liggende, men de er kun halvt færdige, så det bliver spændende hvornår jeg får udgivet dem.. Hmm…

Men noterne! Åh ja, noterne. Dem vil jeg gerne dele med jer, så de kommer her 😉 :

11130795_10205277600391788_1768828998_n

Ej, men hvorfor fanden.. Ej den joke er altså bare for klam hahahaha. Men hermed en gave fra mig til jer – nyt slang for at slikke fisse. Fritidsdykker. DYKKER. Hvor dybe antog jeg lige, at fisser var på det tidspunkt, jeg skrev det der? Og ret meget niagra falls i wetness.. åbenbart.

11349920_10205277600751797_3384369_n

Ovenstående er et dugfrisk notat fra i nat. Late Night Talks med V. Første del, var mig der imiterede en pige have telefonsex med en fyr. Noget med boxershorts. Meget sjovt, mange øl. Mere behøver I ikke at vide, for man skulle vidst have været der. Sætningen taler så dog også lidt for sig selv, vil jeg mene.

Det med missen. HAHA. Det er et corny comeback til det mindst ligeså kiksede: at kalde en fisse for en mis/spørge “må jeg slikke din mis”. Skal vi ikke lige blive enige om at dét udtryk skal bandlyses ØJEBLIKKELIGT ??!! .. Nok elsker lebber katte, men…

11638119_10205277600231784_1820685381_n

Jeg aner ikke, hvad lesbian hausfrau dækker over. Kan nogle hjælpe mig her? Måske noget med flydende kønsroller. Perfect Dark er bare et af mine yndlingsspil fra da jeg var yngre. Somehow endte det notat midt i lebbeland.

11650525_10205277600071780_148712298_n

Fuck, jeg tænker sgu da egentlig nogle ret kloge tanker indimellem. Det med statement er da fuldstændig rigtigt! Er det ananas i egen juice at give sit fortids-jeg en mental high-five? Ja? Æv.

Hvad kone, kat og uhaul lige skulle handle om, ved jeg ikke. Måske en lesbisk starter pack? I så fald, hvor kan den købes? (ikke til mig selv tydeligvis. Jeg har ligesom både kæreste og u-haul experience i rygsækken).

HAHAHAHA. Strap on-delen. Der må jeg nok indrømme….Det er en af mine største usikkerheder mht at skulle prøve en strap-on en dag. For seriøst, hvad gør jeg? Jeg er ikke særligt langbenet om man så må sige. Er det noget med, at jeg står op ved sengekanten, eller? OK, måske er det egentlig kun et problem i doggy-style. Hvad ved jeg. Jeg er strap-on-virgin så please enlighten me-

11653483_10205277599751772_1461376773_n

Nååååh ja sgu da! Jeg glemte at fortælle jer om, hvordan jeg overraskede min kæreste i bedste Samantha fra SATC-stil! Nøgen med sushi på et bord – endda med stearinlys og det hele!! Hun kom hjem til det, efter hun havde været på ferie. Det var en succes uden lige. Ville næsten ønske, jeg kunne gengive det ansigtsudtryk hun havde, da hun så mig. 😀 BIG smile! Og gav sig så til at skiftevis spise ad mig og fodre mig, imens jeg lå der. Og mht noten, så skulle jeg ikke rigtigt tisse. Jeg var bare spændt. 😉


Så blev mine rimelig random notater alligevel til et slags indlæg. Det var da også på tide, eftersom nogle stammer fra 2014 da bloggen her stadig var i sin spæde fase.. Og gud ja, det var sguda Lesbiske Noter i sin sande form haha. Hvorfor tænkte jeg ikke på den pun noget før?! 😀

…. Ses vi forresten på Roskilde? 🙂

//Klichékaren

One thought on “Kirkegården for Potentielle-Indlæg-Der-Aldrig-Blev-Til-Noget

  1. Altså… nu beder du om enlightenment, og så kunne jeg ikke dy mig.
    Når du skriver bolle uden at kunne nå, så har jeg en smule svært ved at forstå, hvad du mener. Et godt harness holder dildoen på plads ca. samme sted hvor en penis ville være, og mig bekendt har langt de fleste penis-havere ikke problemer med at kunne nå med deres udstyr. Hvis en position ikke virker, så prøv en anden, really. Bodies come in many shapes and sizes, and fit together differently.
    Hvis det er nyt for dig (og/eller din partner) så er det nemmest at starte med en ridetur / cowgirl. Experiment from there 😉

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s