Ruby Rose er spottet i København!

Jeg har spottet hende!

Cyklende midt i regn og kraftig blæst fik jeg øje på hende. Et anderledes syn. Man kan næsten sige at det var smukt, synet altså. Ruby Rose aka. lebben (er hun bi?), der er på alles læber for tiden, er spottet i København! Sådan noget Kjøbenhavneri.

Ude foran Steno Apo stod hun. I silende regn kun dækket af en glasrude. Selvom det støvregnede – vent: Kan vi lige blive enige om at støvregn, der er så mildt at det kilder på kinderne, er mere irriterende end normalt regnvejr? Og er der ikke også noget med at man bliver mere våd af støvregn? Nå, men selvom det støvregnede, steg jeg af cyklen for at skue, både anskue og overskue, situationen. Kunne det da passe at Ruby-pigen var en smuttur i landets hovedstad?

Nok er jeg ansigtsblind, hvilket i sig selv nok er noget af det mest upraktiske og mest arrogante man (ufrivilligt) kan være, men man kan sgu da ikke undgå at se, at det her ligner RR på en prik, vel?

FullSizeRender

Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at stirre mig så blind på en Eucerin-reklame. Men nogle gange tager livet sgu røven på en.

Og sådan er der jo så meget.

… ..

article-2639957-1E3B052D00000578-331_306x475FullSizeRender

See my point? Som to dråber vand!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s