Jeg maxer overspringshandlinger derudad

Jeg er på stressens rand. Helt ude og skide. Overspringshandlinger maxer jeg derudad! Der er 12 timer og 35 minutter til den allersidste skriftlige eksamen på dette semester skal afleveres. Tiden har overhalet min tidsplan, satans!

Jeg chatter med studieveninder og vi er hver i sær frustrerede over dele af opgaven. Hvorfor må vi kun skrive x antal sider? Besvarelserne fylder jo xxxxxxx+ sider! Skriver korte spørgsmål hist og her, svare på spørgsmål der stilles. Taste taste på tasteturet, nå at skrive ord, sætninger, afsnit, opgavedele og til sidst ende ud med en hel opgave.

Og jeg stalker i vilden sky. Tjekker piger jeg havde crush(es?) på i gamle dage. Den ene har fået nyt job (tillykke til dig), den anden er vist droppet ud af uni (tillykke, måske?) og så er der hende, der skal giftes med sin mandlige kæreste. De har vist været sammen i 10+ år, så jeg satsede aldrig på at jeg kunne komme ind i varmen. Retrospektivt var det vist en udemærket strategi.

Jeg er så høj på adrenalin og sukker lige nu. Jeg har min yndlingsmusik på max volume, og jeg har allermest lyst til at danse. Det ene move efter det andet. Ned i knæ og op på tær’, hænderne i vejret og så synge med på omkvædet. Kæft’ det kører!

Jeg har ikke spist frokost, jeg har ikke spistt aftensmad. Jeg har fået slik, kaffe og vand (altid vigtigt at huske vand så man undgår hovedpine!) Mit argument om at drikke vand for at passe på huden går nok ikke hjem hos jer, når jeg samtidig spiser kilovis af slik. Og kilovis er ikke en overdrivelse her. Desværre.

“All she want’s to do is dance – and make romance” og “… You’re unbelieveable” og så noget luftguitar efterfølgende. Det er kun i en tilstand som min af soundtracket til Coyote Ugly bliver relevant.

Og den film giver minder. Minder til tøseovernatninger. Hvor vi lå side om side en håndfuld piger og havde de hyggeligste sleep-overs.

Hvorfor er vores blog egentlig så brun? Jaja, det går nok det hele.

Tankestrøm over and out.

XX CL

.. Og tillykke til Cailyn Jenner! Respekt til alle transkønnede herfra!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s