Mere lesbisk vampyrkærlighed

Lad os glemme alt om eksamener og andet stress og jag, og i stedet fejre at den nye sæson af Carmilla er startet.

Carmilla er den webserie du længe har gået og drømt om, hvis du ikke har set den før. Fyldt med fantastiske skuespillere, mystiske monstre og en stor potion lækker kærlighed. Alle mine veninder var forelskede i Edward dengang twiligt stormen rasede, og jeg troede egentlig aldrig at jeg skulle blive forelsket i vampyrer, men altså, de er nu altså ret tiltrækkende.

Jeg er lidt forelsket i Elise Bauman der spiller Laura, men jeg sidder også og savler over tanken om at se Natasha Negovanlis spille den sexede vampyr Carmilla i endnu en sæson. Der er noget med vampyrer. I første sæson fik vi set alle de problemer der kommer med at have en sexet vampyr som værelseskammerat. Lauras originale værelseskammerat er forsvundet, og den mystiske Carmilla flytter ind i stedet. Morsomheder og nuttede vampyrøjeblikke følger. Hvorfor skulle man ikke også have blod i en mælkekarton? Serien er baseret på romanen Carmilla, skrevet for meget længe siden. Jeg burde sikkert have læst den. Men ak, ung og aktiv, jeg hører først om ting når de kommer på internettet i form af dejlige damer.

Jeg tænker umiddelbart at jeg har fortjent at se en serie om alle fordelene ved at have en sexet vampyr kæreste, i 2. sæson? Det er desværre nok ikke er tilfældet, der er jo stadig et monster derude.

Her er første episode af sæson 2:

Og her er playlisten med hele sæson 1, hvis du har lyst til at se den. Jeg mangler flere at flippe ud sammen med:

I andre tv-nyheder: Er der nogen af jer der har set det feministiske talkshow på DR K med Sanne Søndergaard? Er det godt?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s