Teenagedrømme på en ganske almindelig onsdag

Siden jeg kom til at smide et link med Whitney Mixters tvilling op på denne side, er det gået helt skævt. Og med skævt mener jeg, at jeg er fuldstændig fanget i hele den lesbiske vlogger-genre, der hersker ovre på Youtube. Hvorfor er det altid at man bliver draget af en eller anden hjernedød fed serie (eller i dette tilfælde en vlog) lige op til eksamen?

Jeg vil ikke afsløre så meget endnu. Men I kommer helt sikkert til at se mere til de her piger fra denne video. Jeg pønser på en guide til de lesbiske vloggere. Så har I noget at glæde jer til – og jeg har en undskyldning for at se liiiidt flere videoer end jeg allerede har gjort.

Måske kan I også se dem til Pride i København. Jeg tilbyder i hvert fald gerne den ene halvdel af min seng til Sarah Croce. (indsæt selv lummer smiley)! Og ved jeg noget, som I ikke ved? (indsæt lige en lummer smiley igen – måske to stk. denne gang er mere passende).

Det bliver egentlig ikke særlig svært at se alle videoerne, for de fanger som en i helvede. (skrev jeg lige det?!). Vasker lige munden med sæbe..

Hvis I selv går i gang med at se videoer på YT så vær lige beredt på, at der også er vildt meget crap derovre. Men hey hvad gør det, når den ene af dem har de flotteste blå øjne og de sejeste dreads? (Ok, jeg er SÅ forblændet lige nu). Ej, hvor er det latterligt. Væk mig lige fra den her teenage drøm, please!

Og lige en gåde: Hvis det hedder en ‘boner’ hos mænd, hvad hedder det så hos kvinder?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s