Heteroveninderne med på Vela part 2

Jeg var til fødselsdag i fredags. En fødselsdag fyldt med piger. Jeg tror måske ikke, at der nogensinde har været så lidt lesbisk energi som midt i den lejlighed, vi var i. Vi taler 20-25 piger med langt hår, kjoler, stilletter og make-up som havde Søren Hedegaard været forbi. Stemningen er mild, pigerne griner, fødselarerne pakker den ene ansigtscreme/scrub/neglelak/halskæde/tøsevin (noget lyserødt stads med bobler, forstås) op efter den anden. Tiden flyver og et par minutter i midnat måtte vi videre. Borde var reserveret til os inde på smart bar (vil helst ikke røbe hvor, for tænk nu hvis og alt det dér!). Men selve fødselssagen hjemme hos den ene af pigerne var fabelagtigt, og vi havde det nu sjovt!

Min veninde M, der også var til fødselsdagen, og som jeg snakker meget med på studiet, hiver mig til side. Vi har netop taget de formentlig nogleogfyrre trappetrin ned på gaden. Trin for trin. Ingen let opgave for nogen af os. Hun er i øvrigt også den samme som jeg kom til at kysse lidt med her. Siden sidst er hun blevet kæreste med fyren, og jeg har fået sagt undskyld. Til dem begge. Det var vist på rette plads.

Men M har ifølge hende selv en genial idé. “Vi skal på Vela”. I min tilstand synes idéen at være ret god, og det er sjovt som Vela altid formår at være lige i nærheden nærmest lige meget hvor man befinder sig. Promillen stiger og Vela er pludselig kun et par blokke væk.

På Vela er M on fire! Hun taler med alt og alle (ligesom E gjorde her). Og vi danser. Og danser tæt. Og når jeg tænker tilbage på de timer vi var derinde, så ved jeg faktisk ikke om vi har kysset. Og jeg ved heller ikke om jeg vil vide det.

Har i et kort øjeblik overvejet at søge vidner fra fredag aften på Vela cirka mellem 00 og 02. Anyone? Så smider I bare (helst) en mail 😉

Men jeg ved, at jeg har fået denne besked fra M:

Skærmbillede 2015-05-03 kl. 16.09.08

Og jeg ved, at jeg helst ikke vil være den fyr, der er kæreste med hende. Så har jeg ikke røbet for meget.

I dag (om nogle timer, når vi ses på studiet), må jeg lige iføre mig den rette maske. Og håbe på at vi kun har danset. Og at ingen andre ved noget. Jeg holder i hvert fald min mund.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s