Jeg har et comedy-crush på Sandi Toksvig

Et godt tegn på bedre tider i mit liv er mit tv-forbrug. Jeg er gået væk fra at tude til film som The Imitation Game. Jeg er i stedet gået over til at grine af søde smukke fantastiske kvindelige engelske komikere. Hende der har stjålet mit hjerte i øjeblikket er lidt over aldersgennemsnittet for mennesker jeg normalt idolisere, men det er egentlig bare vidunderligt.

Sandi Toksvig er en herlig dame er ovenikøbet er af dansk oprindelse. Hende og hendes partner Debbie har en vidunderlig familie, og hun er et stort forbillede for mig. Hun bor på en freaking husbåd og hun skriver bl.a. børnebøger – jeg vil så gerne have hendes liv en dag. Hun har læst antropologi på Cambridge, og hun er enormt nørdet når det gælder kvinder historien har glemt alt om. Og så er hun sjov og charmerende som ind i helvede.

Sandi Toksvig citater til dårlige tider, de er helt klart bedst læst med en posh engelsk accent.

“The teachers were terrified we’d have anything to do with boys. Meanwhile I was in a dorm full of girls and quite happy.”

“Of course it’s horrendous when people say that homosexuality is wrong, but I often think it depends on the question. For example, if the question is, “What started world war one?” Then homosexuality would clearly be wrong.”

”Polish is quite different from south polish which is colder and mostly spoken by penguins”

“Charles Darwin first developed his theory of evolution in 1836 when he went to Galapagos and had sex with a beagle. Don’t you just love Wikipedia?”

“Three is sexy, four is someone falling out of bed.”

Jeg smilede til to forskellige piger i bussen i går. Den ene gav mig elevator-blikket, og smilede tilbage. Var det flirten eller bare godkendelse af mit valg af sko? Jeg forstår ikke mennesker.

One thought on “Jeg har et comedy-crush på Sandi Toksvig

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s