Bare fordi jeg er homo, betyder det ikke at jeg er et omvandrende leksikon!

Årrrgggghhhhh…. Jeg har lige brug for at komme ud med nogle frustrationer her.

Jeg er næsten 100% sikker på, at du kender det. Den Velmenende Hetero, som begynder at stille dig alle mulige spørgsmål, selv om du måske knap nok lige har mødt vedkommende. Det kan også tangere over i mere provokerende typer på den lokale bar, der lige overhører dig snakke med din veninde/date/kæreste og spørger om han må se jer kysse/om I vil have en trekant med ham. Dog kan den slags typer hurtigt affejes, fordi det er åbenlyst at han er galt på den.

Det er næsten værre med dem på din nye arbejdsplads eller I din nye klasse, som stiller dig nogle spørgsmål efterfulgt af kommentaren “Ej, undskyld hvis jeg spørger for meget. Det er bare så SPÆNDENDE at høre om. Og så kender jeg heller ikke andre lesbiske/queers/whatever, så du er den FØRSTE jeg møder!”. – Altså, man bliver jo nærmest talt til som om man er et sjældent dyr i zoologisk have. Jeg mener… what the fuck??! 

Eller folk der spørger, hvorfor nogle piger kan lide piger der ligner MÆND (gisp), når nu de altså er lesbiske. Ja, sorry, men vi har sgu da ikke bestemt, hvad samfundet vælger at definere som mandelook og kvindelook. Kvinder er sexede uanset om de har kort, langt, mellemlangt, sort, lyst, brunt eller whatever hår. Eller om de går i tøj fra “mandeafdelingen” i H&M.

Og det gør dem ikke mindre lesbiske, hvis de går i kjoler og har røde negle. Kommentarer som: “Er du sikker på at du er lesbisk? Du er så feminin og det er så flot!” er fuldstændig langt ude. Ikke nok med at personen betvivler din seksualitet, nej personen indikerer også at maskuline/androgyne lesbiske er det eneste rigtige og pr. definition også grimt (?). Igen.. what the fuck??!

Min kæreste fik i øvrigt også følgende kommentar, sidst hun havde købt et par skjorter i H&Ms mandeafdeling – og vi stod i øvrigt og snakkede om at hun skulle have dem med på ferie – “Ja, du får lige en separat bon med til mandetøjet, hvis nu der er noget der skal byttes!” WHAT THE FUCK.

Kære Velmenende Hetero

Det er ikke fordi jeg ikke er forstående over for at man kan være nysgerrig – for det er jeg sgu selv – MEN der er stor forskel på at jeg SELV vælger at dele intime detaljer om mit sexliv, end at jeg bliver totalt bombarderet med spørgsmål, som overskrider min personlige grænse. Spørgsmål såsom:

 • “Hvordan har du så sex?”
 • “Har du nogensinde brugt en strap-on?”
 • “Hvem er manden i jeres forhold? Og ligger vedkommende så altid øverst?”
 • “Har du prøvet scissoring?”
 • “Har du været sammen med en fyr?”
 • “Hvordan ved du om du er lesbisk, hvis ikke du har været sammen med en mand?”
 • “Er det ikke bare fordi du trænger til noget ordentligt pik?”
 • “Vil du være med i en trekant sammen med mig og min kæreste?”
 • “Kan man egentlig godt få kønssygdomme når man er lesbisk?”

Er ret grænseoverskridende. Jeg mener, prøv lige at vend den om. Lad os antage, at du er i et heteroseksuelt forhold og jeg begyndte at stille disse spørgsmål:

 • “Hvornår vidste du at du var Hetero?”
 • “Hvad sagde dine forældre til at du er Hetero?”
 • “Laver dig og din kæreste så tit det der med at bolle pigen mellem brysterne og derefter komme ud over hendes ansigt?”
 • “Sluger du sperm?”
 • “Har du haft klamydia, når nu du er Hetero?”
 • “Har I analsex? Hvem boller hvem i røven?”
 • “Er du ikke bange for at ende i helvede, når nu du har haft sex før ægteskabet?”

Og husk lige at vi altså ikke kender hinanden særligt godt/lige har mødt hinanden. It’s a biiiiit awkward.

Hilsen enhver homo på den her planet. Nærmest.

_______________________________________________________________________________________

Skulle der alligevel være et par spørgsmål, som du brændende har lyst til at stille, kan du starte med at se disse først. Er du lesbisk er de stadig ret grineren 😉

11 questions you want to ask a lesbian:

11 questions you want to ask a lesbian about her girlfriend:

9 questions gays have for straight people:

2 thoughts on “Bare fordi jeg er homo, betyder det ikke at jeg er et omvandrende leksikon!

 1. …Eller meget fuld og snøvlende kollega/veninde/kvindelig bekendt til fredagsbar/fest: “Iiiih, hvis jeg sku’ kysse med en kvinde, så skulle det helt bestemt være diiiig!”

  (Ih, jamen tak. Tror jeg nok? Jeg er da altid klar på at være snaveprøveklud med en hvilken som helst kvinde. Not!)

  Liked by 1 person

  • Åh ja, den bicurious veninde. Tænk, at jeg glemte hende!!

   Jeg var også SÅ tæt på at være sammen med en sådan veninde, for en tre år siden, fordi hun aldrig havde været sammen med en pige før og jeg var single og a bit lonely. (dammit)

   Er fandme glad for den dag i dag at det ikke skete. Nej tak til at blive brugt :-O !

   Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s