Juliane er på Tinder!

Er du single? Så skynd dig at oprette en profil på Tinder. For som jeg skrev tidligere, så er en bestemt personlighed på Tinder. Du kan nemlig finde “Juliane” derinde. Hun er et alias for os fra Lesbiske Noter.

Jeg har selv været der. På Tinder. Som i jeg-har-været-alle-pigerne-igennem-været-der. Og jeg endte med at blive så afhængig af appen, at jeg begyndte at kigge fyrene i gennem. Altså efter jeg var løbet tør for piger. Godt det ikke var i den virkelige verden. 

Hvilket absolut ikke kan anbefales.. Altså begynde at swipe hos fyrene. Jeg matchede med et par stykker, men undlod at svare dem når de skrev. Det var jo i bund og grund ikke meningen, at jeg skulle have noget med dem at gøre, men anerkendelsen er nu meget rar at opleve ;-).

Da den ene af dem, efter at have skrevet noget sødt, efterfulgt af noget frækt og dernæst noget perverst, og stadig ikke havde fået et svar fra mig, endte han med at skrive noget i stil med “Dine hænder er store og du ligner en mand”. Der var jeg ikke bleg for at tage en hurtig beslutning. Jeg loggede af og slettede appen. Siden da har jeg ikke været forbi. 

Men altså. Nu vil jeg jo gerne matche med Juliane og alle jer andre derinde. Så jeg prøver at hoppe over på Tinder igen. Wish me tuck (Tinder luck)! 

Og så undlader jeg fyrene denne gang (Hvilket måske også kan kaldes en “generel note” til mig selv…)

Ses vi?

9 thoughts on “Juliane er på Tinder!

 1. Er Tinder æraen ikke ved at være overstået? 🙂 For et år siden var alle mine single venner/veninder på Tinder inklusiv mig selv. Det medførte kiksede dates (måske fordi jeg dengang stadig søgte efter manden i mit liv – nu er jeg blevet klogere), sjove historier og et lille selvtillids boost hver gang jeg fik et match. Men nu er det som om de fleste har droppet det? Eller?

  Like

 2. Ja det har jeg, men jeg synes dame-siden af Tinder er noget mere stille end mande-siden. Skrev med et par stykker, som bare viste sig at være ‘nysgerrige heteroseksuelle’. Så droppede jeg det. Men måske var jeg bare uheldig.

  Like

 3. Nu har jeg været derinde som Juliane i lidt tid nu og har fået næsten 70 matches, så der er da ok mange lebber, der er interesserede, lader det til?
  Hvad angår date-delen har jeg hørt ret .. Blandede erfaringer fra lebberne i min omgangskreds. Mange af mine (lesbiske) veninder har dog kærester (inkl. mig selv). Men måske du primært har været uheldig?

  Liked by 1 person

  • Cool, det kunne være jeg skulle prøve igen 🙂 Jeg tror også, jeg var ganske Tinder-skeptisk efter at have snakket med mænd derinde. Der er en grænse for hvor mange gange man gider høre kommentarer som “Hvis du var en fugl og jeg var et træ, så måtte du gerne sidde på min gren hele dagen”. (Okay indrømmet, den kommentar fik mig faktisk til at grine). Men I store mængder bliver det meget, meget trættende.

   Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s