Tema: Queer og alle betegnelserne (Teaser)

Der er noget, jeg længe gerne har villet tale om. I vores miljø er der mange subkulturer/og miljøer, hvor der er forskellige sociale normer og regler. Det kan sommetider godt være lidt forvirrende at finde rundt i alle betegnelserne samt kæmpe med de fordomme, der faktisk også hersker internt i miljøet. For let’s face it, der ér fordomme om både biseksuelle, lesbiske, bøsser, queers og transpersoner i krogene af G-BAR, Nevermind og Vela.

Så jeg er pt. godt i gang med en research, hvor jeg prøver at finde svar på hvad en queer egentlig er, og om “transseksuelle” egentlig ikke bare er et ord, der skulle være forsvundet for længe siden? Og hvorfor er der så mange, der tror at biseksuelle egentlig mest bare er “forvirrede” eller personer der “ikke ved at de er lesbiske/bøsser endnu”?

Jeg har også et interview med en queerperson i baghånden – spørgsmålene er ikke på plads endnu, men hvis I kære læsere har nogle spørgsmål I gerne vil stille – helt anonymt – er det NU I skal slå til. Så kan det være at jeg tager det med.

Som en lille teaser, vil jeg gerne linke til Almindelig.com’s guide: “10 ting du kan gøre for transkønnede” 

Og seriøst.. Skal vi også lige snakke om hvor fucking mange symboler der er indenfor LGBTQI?)

Glæder mig til jeres feedback!

//Klichékaren

(PS. den lille afstemning jeg lagde ud for en uge siden. er slut og vi har fundet ud af hvilken film og serie I bedst kan lide. Se resultatet hér)

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s