Om at være mor til to

Jeg hentede mini i dag.2015-03-18 16.01.36-1 Efter 2 timers samfundsfag med velfærdstaten i fokus, satte jeg kursen mod Ringsted. Ned til min kære veninde Isaa for at hente vores fælles regnbue dreng. Jeg satte mig ved en vindues plads. Og i en solstråle læste jeg lidt idrætsteori alt i mens huse og marker passerede troligt forbi. Hos Isaa var der kaffe og kage. Og der blev udvekslede lidt nyheder omkring sundhedsplejerskens sidste besøg, uddannelsestanker og påskeplanlægning. Lidt efter tog jeg barnevognen med den sovende unge og satte kursen mod den nærliggende genbrugsbutik og derefter mod Bagsværd. Det var gensynsglæde da barnevognen trillede ind på Sfo’ens legeplads. Gensynsglæde, da den store så den lille siddende i vognen. Pludselig samlede der sig en lille skare unger omkring os, som alle ville kigge ned på vidunderet. Stolt insisterede Knægten på at kører vognen, hele vejen hjem.2015-03-18 16.36.51-1 Og dagen blev fyldt med babylatter, kartoffelmos, justdance moves, kortspil og ikke mindst denne fine gaver fra gudmor Claudia. Både Xander og Aksel var vilde med den. Vilde med Den fine motorik mariehøne fra Ikea. Xander prøvede kækt at holde balancen, på både et og to ben. Mens Aksel lå på maven eller sad, eller klappede og vippede på det blødebetræk. Og Jeg fornemmer nu at denne Høne vil blive flittigt brugt herhjemme, af både store og små. Efter kys, sang og 4 minutters gråd faldt mini drengen i søvn. 19.08 Efter (baby)massage og Halfdans ABC faldt knægten i søvn 19.55 Og nu sidder jeg, med en opvask der er taget og vasketøj der er lagt sammen og føler mig for en gangs skylde en smule overskudsagtigt. Og jeg tænker, at livet som mor til to – slet, slet ikke er værst. 2015-03-18 13.26.36-1

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s