City Lesbians noter

Jeg skriver ord og små sætninger ned alle vegne. Efter min mening må gode idéer for alt i verden ikke gå tabt.

Og tit så sker det, at idéerne popper op i hovedet når jeg ikke har hænderne frie. Som fx når jeg cykler til og fra arbejde, studie, møder, venneaftaler. Eller når jeg går på Ny Østergade med nyindkøbte tulipaner i den ene hånd og håndtaske i den anden. Jeg har hænderne fulde og skal enten forsøge at huske sætningen eller gøre hænderne fri for at skrive den ned. Min notesbog, min kalender, min mobiltelefon, min computer m.m. er fyldt med idéer, som endelig ikke må gå tabt.

ecosystem-life-notebooksHer er et par af de noter fra min iPhone, jeg har skrevet ned de sidste par måneder. Nogle er vidst vigtigere at huske end andre 😉

“Jeg lever det vildeste dobbeltliv.”
Sådan har jeg det egentlig lige nu. Jeg holder jo bloggen hemmeligt for alle. Så når venner, kollegaer, familiemedlemmer eller studiekammerater spørger hvad jeg lavede onsdag aften eller hvem jeg var i byen med eller hvem jeg skriver med, så lyver jeg. Det både behager mig og frustrerer mig. Jeg er normalt meget åben og derfor er det ikke sjovt ikke at kunne fortælle stolt om bloggen, og om hvor langt vi er nået på kort tid. Og om vores fremtidsplaner og strategier. Men jeg holder mund, gør jeg. Og så må jeg jo sige at jeg er ved at skrive en bog. Jeg mindes i bussen på vej på skiferie med studiet, at der var flere der spurgte ind til hvad det var jeg skrev. “Nå, ja.. Det er ikke noget specielt. Jeg kan bare godt lide at skrive” sagde jeg og levede mit dobbeltliv videre..

“Single-seksuel”
Det er uden tvivl mig selv jeg refererer til. For jeg har aldrig haft mere lyst til at leve alene end jeg har nu. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg aldrig skal have en kæreste, og derfor skal jeg heller ikke bo med en kæreste (det giver jo sig selv). Jeg har lovet to af jer, der reagerede nysgerrigt sidste gang jeg skrev det, at jeg ville uddybe det. Og jeg er i gang. Det meste er faktisk skrevet. Det skal bare lige ud på internettet. Lige nu ligger det smuk og roligt som et dokument på min computer.

Men altså, lige som man kan være homoseksuel, så kan man altså også være single-seksuel. Husk at du hørte det her først 😉 Og jeg er single-seksuel. Måske vi er flere?

“En lebbe kommer sjældent alene (sex og flokdyr)”
Wtf? Det fede er faktisk at jeg kan huske at jeg kom på sætningen i de sene nattetimer på Vela. Okay, klokken har nok været halv fem.. Betragtningen vil jeg som sådan ikke kommentere i dag.

“Lebbernes planet”
Er det et blognavn? En bogtitel? En ny bar? Der er en lille entrepreneur gemt i mig hvorfor jeg hele tiden kommer på nye forretningsidéer.

“Feminazi”
Jeg kan ikke huske hvornår jeg kom på ordet, men jeg ved at det var efter at jeg kom på ordet “lesbofil”. Feminazis synes jeg mest er sjovt fordi at alle feminister bliver SÅ sure. Og de er jo ellers ikke sure, vel? De er aldrig vrede.. 😉 Jeg var en gang medlem af en facebookgruppe for feministiske mødre. Wow! Der var udråbstegn og forargelser overalt. Det var sgu lige før at hvis en radiator, Nespresso-maskine eller noget andet blot mindede dem om mænd, så var der udråbstegn og sure miner all over. Shit.. Behøver vel ikke at sige at jeg ikke er medlem længere. Og blot til info: Jeg blev medlem af gruppen ifm. noget research… Som man siger 😉

God søndag piger (og drenge)!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s