Alt godt fra (fredags) havet

Advarsel: Det her bliver ret random.

Jeg har påtaget mig ca. et ton ansvar i spejderverdenen, og selvom jeg virkelig gerne vil, så panikker jeg lidt. Som I “Jeg har ikke turde åbne facebook den sidste uge”- panik.  Der er en grund til grislinge navnet. Jeg er et meget lille dyr, der meget hurtigt, bliver meget bange. Men altså. Det her vidunderlige lille frihul (Ha! Hul!) vi har bygget os, skal ikke bruges til den slags frygt. Næh nej, det her sted skal bruges til at fjolle. Så her kommer.. det jeg lige fik lyst til. En blanding mellem en quiz og mærkelige ting jeg lige er kommet i tanker om.

Der er kun én dame i Peter Plys, og det er kængumor. Det er min yndlings historie fra jeg var barn, men det er sgu da for deprimerende.

Vi har om dataindsamling på studiet. Det er muligvis ikke etisk, men jeg spørger alligevel.

 

 

Hvis jeg var en mand tror jeg at jeg ville gå i kjole. Jeg ved ikke hvad det siger om mig, måske bare at jeg er desperat efter at være anderledes. Sådan var det i hvert fald før. Nu hvor jeg ved at jeg er til piger, er det lidt en anden historie. Jeg føler mig egentlig rigelig mærkelig uden.

 

 

Sidst men ikke mindst. Hvordan fortæller jeg mine spejdere at jeg er til piger? .. Skal jeg fortælle dem det? De er 6-7 år gamle, og jeg tror på ingen måde på at det er noget de tænker over nu, men jeg vil så gerne have at de har nogle i deres liv, når de gør. Jeg vil gerne give dem flere lgbt* reference-punkter end bare Gustav og lebbe-Lone.

Jeg har ikke nogen quiz til det sidste. Bare en katte-gif:

Awww ❤

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s