Lige en lille afstemning…


EDIT: The L Word ligger suverænt på førstepladsen som bedste serie (39,05 % af stemmerne), efterfulgt af OITNB (21,09 %). Bedste film er Blue Is The Warmest Colour/ Adeles Liv ligeledes med 21,9% af stemmerne. Derudover er forslag såsom “Lip Service” (Englands svar på L Word) og den søde svenske film “Kyss Mig” også kommet ind i kommentarfeltet. Et lidt alternativt forslag var “FÉMININ/FÉMININ”, jeg personligt ikke havde hørt om, men som jeg helt sikkert finder lovende. Tjek den ud her: http://femininfeminin.com  

TUSIND TAK FORDI I HAR VÆRET MED ❤


Jeg er interesseret i at høre, hvilken serie eller film, der efterhånden tager førstepladsen som must-see. Da jeg startede i det hersens miljø, var The L Word helt sikkert the shit – ingen tvivl. Men efterhånden er der kommer OITNB og garanteret også en del andre, jeg ikke kan komme i tanke om nu. Fx kom jeg i skrivende stund i tanke om The Fosters.
Anyway, jeg har samlet et par klicéer og klassikere herunder, som jeg vil være vildt glad for, hvis I gad stemme på jeres favorit. 😉

Er der nogen, som mangler på listen, så skriv dem herunder og jeg skal tage det med når jeg kårer vinder-filmen/serien blandt Lesbiske Noters læsere. 😀


Hvilken serie/film får førstepladsen som absolut must-see, hvis man er ny alt det med damer?

(polls)

6 thoughts on “Lige en lille afstemning…

 1. Imagine me and you – Lena Headey og Piper Perabo i smuk forening. Jeg så den mindst 50 gange i løbet af mit første år som udsprunget!

  Like

  • Jeg kan fornemme, at jeg har et par film jeg skal have set!
   Også Lip Service glemte jeg på listen – har ikke selv set den, men har hørt en del godt om den?

   Like

 2. Pingback: Tema: Queer og alle betegnelserne (Teaser) | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s