“Skal vi kysse nu?”, spurgte jeg så.

Jeg er blind over for flirt, jeg forstår ikke signaler og jeg synes til dels at piger er urimeligt besværlige at forstå sig på. Men et eller andet sted, er det også midt i al den forvirring at jeg synes, det hele er så spændende og rart.
Jeg er begyndt at se en pige. Vi dater, kan man måske sige. Efter seneste møde gik snakken i dag således med min veninde:

“E, jeg forstår ikke piger. De sender så åndssvagt mange signaler. Men altså, jeg kan ikke se signalerne, og ved aldrig om de er go eller no-go. Alle signaler er så pisse skjulte og alt for diskrete. Vi burde bare alle være åbenlyse ligesom mig..
Jeg vidste ikke om jeg måtte holde hendes hånd, så mens vi gik der på broen, og hun kiggede til den anden side, tog jeg mit skateboard over i den modsatte hånd. ..Du ved, så kunne hun ligesom nok se at jeg gerne ville holde i hånden. Men det skete ikke.
Da vi ventede på toget, spurgte jeg om vi skulle kysse nu.”

Jeg kan ærligt talt godt selv se at jeg er en hykler. Men så lærte E mig tricket over alle tricks: Når hun (som netop min date) holder en om armen, kan man snedigt lade armen glide på den der smarte måde, som gør at man pludseligt holder i hånden. Tag lige at øve dig på en ven! Det er genialt.
Værsågod, min ven, nu er du også helt med. Velbekomme.

/ShittyFrank

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s