City Lesbian, Citybois og Citygirls

Lang historie kort: Jeg så X-factor i fredags. Med nogle piger, der er meget yngre end mig, 10 og 12 år er de. Og vi så X-factor. Som i – vi så VIRKELIG x-factor. Og nogen (to stk.) grad (det var ikke mig). En ung pige, Tannaz hedder hun, blev stemt ud. Og det var vist ikke så godt, i hvert fald ikke ifølge pigerne.

Jeg forsøgte at forklare at de tre unge deltagere (hvor Tannaz var en af dem) rettede sig mod den samme målgruppe, hvorfor at denne målgruppes stemmer altså skulle fordeles på tre sangere. Og det var sandsynligvis årsag til at to unge havnede i farezonen. Og at fx ham fra Færøerne fik alle færingernes stemmer og derfor ikke skulle dele stemmer med nogen.

Kunne godt se at jeg min teori ikke rigtig faldt på plads hos pigerne. “Det er jo stadig synd for Tannaz” og “Men hun er jo stadig en af de bedste” sagde de.  … Lod det ligge. For det var jo synd for pigen. Og det var måske ikke lige nu at tiden var til at analysere og vurdere stemme-strategi.

Og så til det vigtige, for noget helt andet er: Citybois. Wow. Citybois! Smag lige på det. Har I set dem?

To unge folkeskoledrenge fra Nordsjælland. De synger ikke fremragende, men de underholder og leverer sceneshow for alle whiskey-bælte-pengene. Og det er MANGE penge skal jeg hilse at sige. Noget med våde hvide t-shirts, se bare her.

Og alle unge piger har taget stilling til dem. Enten er man #teamthor eller #teamanthon. Og som Anders Hemmingsen på Instagram for en uges tid fik videreformidlet til alle følgere: Der er problemer ved at tro man er #teamthor når man i virkeligheden er forelsket i Anthon. Yeezuz! Note: TF er Thor og AE er Anthon.

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 22.23.57

Og så er der jo deres gruppenavn. Man kunne jo fristes til at spørge hvor de fik idéen til navnet henne? 😉

Udover navnet har jeg også noget andet til fælles med dem – eller: de har noget til fælles med mig! At lede efter City girls. Den term kan jeg da godt bruge fremover? Jeg leder efter City girls.

Og det gør jeg snart ovre på Tinder. Jeg opretter nemlig en profil derovre af én grund: At matche med en helt speciel personlighed. Men mere om det senere i denne uge. Det er nemlig ikke offentligt endnu 😉

Fortsat god uge ladies!

Ps: Det kan ikke afvises at City Lesbian synes at X-factor var lidt hyggeligt, og at det vækkede minder fra barndommen og at hun derfor kan findes i færd med at tænde for DR1 kl. 20.00 på fredag 😀

2 thoughts on “City Lesbian, Citybois og Citygirls

    • Det er gået helt amok! Små piger er begyndt at stemme dørklokker og udlevere sedler med stemmeoplysninger om Citybois for at få flere stemmer. Der er gået Christopher-syndrom i den 😀

      Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s