Om at ”springe ud” for sin klasse og fulde asiatere

Det irriterende ved at have og bruge app’en snapchat, er at man som det første bliver konfronteret med sit morgenfjæs, så snart man trykker på det forbandede lille spøgelse. Hvad FANDEN er det for noget? Her ligger jeg og sveder sprit, imens jeg drømmer om vand som en vandrer i ørkenen og så skal jeg oveni dét, lige blive mindet om, at jeg ligner en hængt kat?!

Nå, men anyway. I går holdt jeg klassefest og den slags har vi ikke haft før, så jeg ved faktisk ikke hvordan jeg turde tage chancen. Altså, jeg mener, man ANER jo ikke om det er anstændige mennesker man har med at gøre, vel? Aldersspektrummet spænder trods alt fra 18-27 så alt kan ske. Der skete selvfølgelig også noget.

I og med at det var herhjemme, måtte der jo komme spørgsmål og kommentarer alá ”hvor er din kæreste henne?”, ”Ej hvor en fed lejlighed dig og han har” agtigt. Der blev i hvert fald nævnt enten intetkøn eller hankøn. Så jeg sprang sgu ud. Bare stille og roligt ved at rette dem i kønnet, eller besvare deres spørgsmål med ”hun er ude at rejse lige nu, så jeg har stedet for mig selv”, som er det det mest almindelige i verden, at jeg har en kæreste af samme køn. Det burde det jo sådan set være. Almindeligt. Men den ”taktik” hjalp fandme. Folk kom ikke med upassende kommentarer eller underlige spørgsmål. De løftede ikke engang et øjenbryn over det. Ikke, hvad jeg så i hvert fald. Det var SÅ rart. Det eneste var, at en fyr – som jeg havde gættet var bøsse – kom over til mig og var sådan ”ej, den havde jeg sgu ikke set komme!” ..

Det gjorde mig paradoksalt nok glad. At det ikke lige kan ses ved første øjekast, får mig til at føle mig som en lebbeninja, der har en hemmelighed, som faktisk vedrører en ret stor del af mit liv. På den anden side, var det nu også ret let førhen da jeg havde kort hår og gik i ternede skjorter. Jeg levede fuldstændig op til klichéen og troede at jeg kunne score flere damer på det. Ærligt talt. Jeg tænkte ”hvis jeg nu LIGNER en lebbe, så ved de andre lebber det også og så kan vi lave de der ’hey I know that you are too’-blikke til hinanden i S-toget. Pisse fed idé!

Men jeg blev klogere. Måske fungerer det for nogen, det der med at være i stereotypkassen. Bare ikke mig. Jeg blev sgu træt af folk, der kom med meninger jeg ikke bad om, så nu går jeg – heldigvis –bare i dét jeg har lyst til. Sommetider ret såkaldt ‘gay’ tøj, men tror den der hipsterkultur gør at jeg ikke ligefrem stikker ud, uanset hvad for noget tøj jeg går i, haha.

Men men men…. Åh gud. Reminder til mig selv: sig ikke ja til, at folk du kun har kendt i en måned, må ryge hash ude i baggården, når du holder klassefest.

Bræk. Over. Hele. Fucking. Toilettet.

Hvorfor havde ingen fortalt mig at vi havde at gøre med verdens stiveste asiat??! Han kunne jo for fanden ikke tåle det skidt. Ej, men jeg måtte friggin’ spule toilettet og fik samtidig også lige indsigt i, hvad H kan lide at spise til aftensmad. Det var krydret, kan jeg afsløre!

Så i dag priser jeg mig lykkelig over at 1. min søde kæreste er en tidszone væk lige pt. og 2. at jeg ikke får tømmermænd. Ellers havde jeg aldrig klaret den date jeg har med Ajax senere.

Der er sikkert en del mere at fortælle om i går – blandt andet at flokken blev overtalt til GBAR frem for Waxies og at jeg stødte på en fyr, der synes jeg skulle få den tanke at dét at tage svampe er et kæmpehit. Ja, jeg burde faktisk gøre det men altså ‘han ville ikke være den, der prøvede at overtale mig’ – ej men åh gud. Det må blive en anden gang. Hasta luego, bitches.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s