Klit-vibrator-vinderen er fundet!

For et par uger siden spurgte vi jer: Hvem vil du helst i seng med? Og måske endda benytte vibratoren med?

Anledningen var en konkurrence udloddet af os, men leveret af Mit Saakaldt Lesbiske Liv. Hun har selv skrevet følgende om præmien: “En vaskeægte og (så vidt jeg husker) ubrugt finger-vibrator” (læs selv her).

lebbelir

Så hvem af jer, er den heldige? Vi har drøftet det i vores hemmelige lille facebookgruppe. Altså os, der står bag Lesbiske Noter. Også at vi var lidt overraskede over hvor få besvarelser vi har fået. Der har selvfølgelig været et par stykker, men set i relief til hvor mange der følger med herinde, er vi overraskede. Måske har kravet været for højt? Måske har gaven ikke været relevant for jer? Eller er det for svært at være anonym her på bloggen? Det må vi hellere få gjort noget ved så.

Nå, nok om det! Vi har læst besvarelserne og moret os. De er meget forskellige! Der var en af jer, der (lige på falderebet af konkurrencens afslutning) meldte ind at en trekant med pornostjernen Stoya og sangeren Amanda Palmer ville være det vildeste. Og det er sgu da noget af en fantasi!

Og så er der vores vindersvar, som er kommet ind i vores facebook-indbakke.

Skærmbillede 2015-03-01 kl. 22.59.28

Denne læser vinder pga. sine beskrivelser. “Vi begynder at råsnave, jeg skubber hende ned i sengen og tager stille og roligt hendes tøj af mens vi kysser” og “Hun kan ikke ligge stille, så jeg holder godt fast i hende, hun vender mig rundt og slikker mig mens hun leger med mig”. Halløj for et svar!

Tillykke med titlen som vores allerførste vinder og tillykke med præmien. Den er fuld fortjent. Vi skriver til dig for at bede om din adresse, og så kan du glæde dig til at få den hjem i soveværelset.

Hav en dejlig solrig dag derude kære lebber!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s