De lesbiske jobs jeg kunne tage

Mit studie hænger mig langt ud af halsen, og i går fik jeg så den noget så seriøse tanke: “Hvad nu hvis jeg skifter til noget mere… lesbisk?” Jeg har nu gjort min research og er klar med 5 lesbiske jobs, jeg burde kunne finde ud af at varetage. Og nej der står hverken DJ eller Bartender/Barrista. Jeg er for klodset og dårlig til rytmer til at komme så højt op i det lesbiske stereotyp-hieraki.

Rørlægger

Min farfar har altid sagt at jeg skulle blive håndværker. “Du kan sgu noget med hænderne”. Jep. Jeg har været på et 1-times besøg hos teknisk skoles rørlægger afdeling, og det virkede fantastisk. Der var rigtig mange damer. På væggene. Men stadigvæk, herrehørm og høj musik, og så ellers bare sidde i en sandkasse og lege med vand i 3 år, uddannelsen virker da sjovt. Jobbet derimod: Koldt vådt og klamt? nej tak. På den anden side.. Hvem har ikke haft en.. Okay nej, ingen har haft en fræk rørlægger fantasi.

Biologilærer

Smækbukser, store sweatre og en lgbt* venlig seksual undervisning. Og al undervisning om giraffer, kommer kun til at handle om at hannerne er homoseksuelle. Vi kommer til at lave “You do You” girafskilte, og fange fisk i en å, fordi damer der kan fange deres egne fisk, må kunne tiltrække andre damer. Jeg ville være en vildt god biologilærer, hvis ikke børnene spiser mig levende.

Ingeniør

Ingeniører skaber vores samfund, og det er det tætteste jeg kan komme på at være håndværker, uden rent faktisk at skulle være udenfor. Jeg tænker at det måske ikke bliver det mest lebbede job, men mere.. lebbe-light?

Jeg lever op til alle ingeniør-kriterierne:

Dårlig håndskrift: check.

Ternede skjorter: CHECK.

Socialt akavet: check.

Glad for ternede blokke: check.

Det eneste kriterie jeg ikke lever op til?

Kan regne: NOPE.

 

IT-gutinde

Se den ovenstående pointe med at jeg ikke kan regne. Jeg ville bare gerne skrive IT-gutinde.

 

Okay fint. Der findes ikke jobs udelukkende for piger der er til piger. Jeg går tilbage til videnskabsteori. Men jeg er ikke blevet for voksen til at drømme mig væk til en verden med girafskilte og sandkasser. Kæft jeg har savnet at skrive tossede ting herinde!

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s