Næsten en genfortælling af en såkaldt lesbisk fortælling om Amigo Bar

Ha! Så du den overskrift? Læs den lige hurtigt og højt for dig selv 10 gange i træk.

Har du læst indlægget ovre på Mit Såkaldt Lesbiske Liv? Altså det om en næsten-afsløring på Amigo Bar.
Det er mig. Hende som fandt kort, vel og mærke. Vores lille verden, vores lille lesbiske verden, er cirka én kvadratmeter. Og det, min ven, er ikke stort.
Hvis du allerede har læst indlægget, ved du nu at det var mig som for ungefär 2½ år siden skrev til den såkaldte lebbe, havde regnet hendes identitet ud (hey! Jeg havde meget fritid og er altså hamrende nysgerrig af natur!), og fik nogle råd til hvordan man egentlig lige regner sin seksualitet ud. Hendes svar til min identitetskrise var forøvrigt noget a’la: Bare tag i byen. Homobyen. Tag en god ven med. Kig på damer, så skal du nok mærke om den der rigtige følelse er der.

Og hvor havde hun ret. Lebbementor kalder jeg hende. Jeg tog tre veninder med til en fest på Lesbisk Kaffe (RIP), blev krabberød i krydderen hver gang jeg kiggede på et hunkønsvæsen, og indså at ‘fuck hvor er jeg fucking lesbisk’. Sådan gik det nogenlunde til.

Og sidste uge tog jeg altså først på en Tinder-date (og den historie får du en anden dag), og derefter på Amigo Bar, fordi netop den bar, er så tilpas snusket, billig og fredelig at tre jyder føler sig helt hjemme når der skal catches up. Det gjorde i al fald min jyde-samling.

Og bedst som vi snakkede om mor-Britt, break-ups og plastik-planter fik vi øje på et betalingskort, med lige præcis et navn, som jeg kunne genkende. Og hvad gør man gerne efter 8 øl? Hvis man nu er mig, skriver man hurtigt en Insta-direct, en Facebook besked OG en e-mail om det ÅRETS FUND.

Og sådan fyldte man altså ret mange linjer, med en genfortælling, og med et næsten-genbrug af billede – bare set fra min browser. Velbekomme.

One thought on “Næsten en genfortælling af en såkaldt lesbisk fortælling om Amigo Bar

  1. Kender det med for meget fritid.. har også regnet Mit Så Kaldte Lesbiskelivs identitet ud. Dog uden hjælp bare ved sjove sammentræf og pludselig gav 2+2 = 4 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s