SÅ MANGE NYHEDER! (okay kun 3)

Første store nyhed:

Jeg dumpede en eksamen, flippede helt ud og forlod verden i et par dage (2 uger). Nu har jeg bestået reeksamen og verden er god igen. Første punkt på dagsordenen? Se den der nye søndagskrimi på DR1. Jeg har først set første afsnit nu, men jeg har allerede nogle stærke holdninger til den. Okay måske ikke stærke, men så sandelig lesbiske. For det første: Hvis den tyske assistent og hende hun havde øjenkontakt med, da der blev snakket om at slikke frimærker, ikke har sex indenfor de næste to uger? Så ved jeg intet om lebber. For det andet: Søde baby jesus, en svensk dame computernørd? Med navnet kit Ekdal? EEP hun er sød! – Sikke jeg glæder mig til at tilbringe en time hver søndag foran skærmen, sammen med resten af landet.

Se hende lige! Foto: Johan Voets

Anden store nyhed:

Jeg har booket 14 dages tur til Virginia + Washington DC til sommer, og næsten tømt bankkontoen. H (vidunderligt menneske, all you need to know) som jeg skal over at besøge, var den første jeg sprang ud til. Historien får I senere, det var perfekt, og jeg er så begejstret over at endelig at skulle derover! Vi har ikke set hinanden siden 2012, hvilket er lidt sindsygt.

Tredje og mest spejdernørdede nyhed:

Jeg skal til at lave Free Being Me forløbet med mine spejdere. Det er en feministisk drøm! Det er et forløb som handler om at opbygge selvværd og gøre børn opmærksomme på de urealistiske forventninger medierne stiller til begge køn. Det bliver vildt spændende, og så skræmmende, for jeg tror ærligt talt ikke helt at jeg har det godt nok med mig selv, til at lære andre om det, men måske jeg lærer det undervejs. Forløbet er internationalt og lavet af pigespejdernes verdensorganisation i samarbejde med Dove. Hvert møde starter med en dans hvor alle har lukkede øjne, så man kan slå sig løs. Indtil videre har jeg to forslag til sange shake-a-booty af Hank green og Happy af Pharrell, men der må da være nogle damer der har lavet sange med samme “slå dig løs”-tema, som jeg bare har glemt? Hjælp en knap så musikalsk spejderleder i nød?

//Grisling

One thought on “SÅ MANGE NYHEDER! (okay kun 3)

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s