Og det er derfor at man aldrig (ALDRIG!) skal tage en test online

Jeg er faldet i fælden. Test-fælden. “Hvilken berømthed burde du date?”-testen. Allerede ved første spørgsmål blev jeg udfordret mere end jeg havde regnet med.Skærmbillede 2014-11-01 kl. 00.31.47

Jeg ved jo godt at hvis jeg klikker på ‘kvinde’, så burde jeg date en kendt mand. Og omvendt: et klik på ‘mand’ fører til at jeg bliver kædet sammen med Angelina Jolie..

Jeg valgte, at jeg var (er?) kvinde. Det er jo kun en leg (no shit Sherlock), og det er da sjovt at finde ud af hvem man burde date hvis nu man var heteroseksuel. Burde.

Burde my ass i øvrigt. Ingen burde overhovedet tage sådanne tests.. Og de, der gør, burde tage sig til noget andet. Og det gør jeg også fremover. Promise!

Så.

Jeg svarede på spørgsmål som dette Skærmbillede 2015-02-27 kl. 23.51.22 Og dette Skærmbillede 2015-02-27 kl. 23.27.28 Og detteSkærmbillede 2015-02-27 kl. 23.26.11 Kan da godt løfte sløret for at jeg valgte ‘brunetter’.. Orlando har aldrig været tættere på! Og så endelig kommer resultatet! . . .. . . . . . . . . . . . Skærmbillede 2014-11-01 kl. 00.31.03 What the fuck?

Wtf

What. The. Fuck!!

You gotta be kidding me! Nægter at skrive hans navn. Hvad fanden skete der lige der? (Og ikke et ord om at han lignede en lebbe i sine unge dage. Eller at han er den mest look-alike-lebbede berømthed man kunne forestille sig. Tak!) Jeg er færdig med (platte) find-ud-af-hvem-du-er-tests!

Og der er eddermandme ikke nogen, der skal sige at jeg er ’88 % skabt for hinanden’ med Justin Bieber. Tænk sig hvis der havde stået: ‘Du er 88 % skabt for Justin Bieber’. Så var der nok nogle feminister, der fik travlt med at trykke på vrede taster og snakke i skingre toner om mandschauvinisme, hva?

One thought on “Og det er derfor at man aldrig (ALDRIG!) skal tage en test online

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s