Vi forlænger

Kender I de dage hvor tiden løber afsted? Eller ligefrem spurter? Det er mandag morgen .. eller i grunden er det mandag formiddag, men igen er jeg blevet overhalet af tiden.

Det betyder også at fristen for at deltage i vores konkurrence også er kommet bag på mig. Lad os snuppe et par dage mere. Et par dage + det løse. Så vi kører helt frem til mandag d. 2. marts.

Der er nogle der også har svaret privat i vores indbakke på facebook. Vi er jo temmelig large her på sitet, så hvad enten vi har modaget mails, fb-beskeder, kommentarer på bloggen m.m. så er I alle med i puljen.

One thought on “Vi forlænger

 1. Min yndlingsfantasi ville nok være at få lov til at lege med både Amanda Palmer og Stoya samtidig.
  Amanda Palmer fordi hun er flot, fantastisk og fænomenal; og jeg har crushet på hende i snart 10 år, og været heldig nok til at hilse på hende in person to gange.
  Stoya fordi at jeg vidste ikke, at jeg havde en yndlings-pornostjerne, indtil jeg så billeder af Stoya og Jiz Lee sammen (http://straight.fleshbot.com/5733106/the-morning-after-the-avn-awards-when-jiz-lee-met-stoya)
  Da jeg så fandt ud af at Amanda Palmer havde rekrutteret Stoya til en af sine musikvideoer, kunne jeg næsten ikke styre mig selv. Jeg ville faktisk bare gerne være tredjepart i denne video: https://vimeo.com/51732600

  …det ville være den ultimative fantasi. Mmh.

  Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s