Berlin, din gamle skøge, vi tar’ sku en svingom mere!

NB dette indlæg er postet med et lille døgns delay, så lige nu, realtid, har jeg det med garanti stramt!

Nå, men det der skete var, at vi kom til at booke en lille, bitte Berlinertur igen. Noget med voksen-overload, kilden i de indre danse-homoer og så selvfølgelig fordi vi fortjener det sådan helt generelt betragtet. Det er februar, og det er synd for os. Mørkt og koldt og noget.

Så det der sker er, at 2 x dansebøsser (yndlings-R og B) og undertegnede ditto lebbe tager på endnu en tour de Berlin fra nu til mandag. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig fuldstændigt hysterisk åndsvagt meget!

Jeg har taget projektleder-hatten på, og allerede planlagt en rute igennem Kreuzberg med et overvejende, skal vi sige, farverigt tema. Der vil være gengangere som Roses, Möbel-Olfe og selvfølgelig Berghain (skanky, gamle tøjte, vi glæder os til at kramme dig. Hårdt<3). Men også en del nye matrikler, der skal opleves (det er nu, man gerne må byde ind med anbefalinger, skulle man brænde inde med sådan nogle frækkerter!:).

Glæder mig til at være plat og barnlig og spise junk, bøvse, sove længe og være ude til benene sover og øjenlågene står på halv. Spise bacon (MASSER AF BACON), vælte mig i transfedtsyrer og drikke rose før middag. Og så selvfølgelig bumse dovent rundt i fantastiske Berlin med solbriller og måske en enkelt tømmermand eller to på overarbejde i øverste etage. Det hører med. Og så glæder jeg mig til en masse kvalitetstid med drengene, som kan være svært at nå i et matrix af fuldtidsliv, voksenjob og deltidsforældreskab.

Rapporter fra homo-scenen følger. Indtil da, en lille hilsen fra Yndlings-R og jeg her i lufthavnen, hej hej (B kører, så vi kører med hjem. Bliver sjovt at slå om, hvem der skal sidde bag rettet ….).

Vi starter selvfølgeligt helt rigtigt, som I nok kan se. God weekend og happy Valentines flotte mennesker!

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 11.24.48

Smækkys fra DrunkAdopter og Yndlings-R, Berlin-bound

valentines

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s