Fredag d. 13 special: Den Onde Hetero (Part 1)

Så er det fredag d. 13 og valentinsdag står lige for døren. Jeg skal tilfældigvis i sommerhus med min kæreste, vores venindepar og en af vores venner som er heteroseksuel og single (vigtig viden). Vi skal helt ud, hvor kragerne vender og vi tager afsted i eftermiddag. Jeg tænkte derfor at det ville være oplagt med en bette special I læsere kunne hygge jer med. Egentlig var tanken at I skulle have hele historien på én gang, men jeg tør faktisk ikke rigtig at skrive den FØR vi ligesom er taget afsted og er kommet sikkert hjem igen. Derfor får I part 1 her (eller lad os bare kalde det en intro).

Den Onde Hetero (Part 1)

Det er fredag eftermiddag og Karen er ved at pakke de sidste ting til den årlige sommerhustur ud til vestkysten sammen med hendes kæreste og deres venindepar. Karen er alene hjemme lidt endnu og hun går derfor halvnøgen rundt i lejligheden imens hun pakker. Hun har ryggen til vinduet og ser ikke de to øjne der følger hendes bevægelser, skridt for skridt, mens ruden langsomt dugger mere og mere til…  

♫ White man came across the sea

He brought us pain and misery

He killed our tribes killed our creed

He took our game for his own need….! ♫

Iron Maidens ‘Run to the hills’ afbryder stilheden og Karen tager telefonen. “Ja, hallo?” “Hej Karen, det er mig Anne! Har du fået at vide at Thor kommer med i sommerhuset i år? Ja, han er jo lige blevet single da Lise gik fra ham. Det ved du da!” “Øh.. Jamen.. så vi har en heteroMAND med i år? Gisp!! Er du sikker på at det er en god idé?” “Ej Karen, vær nu ikke sådan en heterofob. Jeg mener.. Hvad er det værste der kan ske? At han kommer med sjofle pikjokes?” “Du har ret, Anne. Det er nok bare mig..:” Karen rynker panden idet hun ser ud af vinduet. Var der ikke lige…?

Hendes tanker når ikke længere, idet hun med ét mærker to arme omkring sig og et par kys i nakken. Karen vender sig om og der står Maren. “Er du okay? Du ser lidt bekymret ud?” Maren kigger forundret på hende. “-Ja, jeg er okay. Jeg synes bare lige jeg så en klam stalker uden for vinduet. Var det dig, din lort?” Maren ryster på hovedet og svarer “Ahhh.. Jeg behøver vist ikke gemme mig uden for dit vindue for at se dig nøgen! Men det lyder sgu lidt klamt med stalkeren der. Husk lige at trække ordentligt for næste gang, okay? Og jeg er ked af at sige det, men du er nok nødt til at tage noget tøj på, for vi skal snart afsted!”

Med hastige skridt skynder Thor sig væk fra husmuren, der udgør den ene væg i Karens lejlighed og ryster på hovedet af sig selv. Hvad er der galt med ham? På det seneste har han oplevet en del blackouts og kommer til sig selv igen et helt andet sted, uden at vide hvordan han er kommet derhen. Det startede faktisk ret kort tid efter at ham og Lise slog op og han kan ikke helt finde ud af om det er hans måde at deale med hjertesorgerne på. Men det samme er lige sket nu. Hvad er klokken overhovedet? Han kigger på sit ur. 16:55 står der. Han har ingen anelse om, hvad han har lavet i de sidste to timer. “Forhelvede da også…” mumler han for sig selv, imens han tager sin iPhone op for at tjekke om han har foretaget nogle opkald eller modtaget sms’er i løbet af sit blackout. Hans umiddelbare konklusion er at der ingen spor er, men så får han øje på et mystisk opkald han modtog for en halv time siden fra et nummer han ikke kender. Thor forsøger at ringe nummeret op, men bliver mødt med de hylende toner, der indikerer at nummeret ikke eksisterer..

“Okay skat, hvad skal vi tage med i sommerhus ud over toiletsager, tøj og mad?” Anna kigger over på Hanna og betragter hvor fandens lækker hun ser ud i sin nye skjorte. “Hvad smiler du af?” Hanna smiler tilbage til Anna. Hvor hun dog glæder sig til den her weekend. Det er deres første weekend sammen i alt for lang tid. Selv om de andre også kommer med, håber Hanna alligevel at hun kan stjæle et par alene-øjeblikke med Anna. “Idet vi får vores eget værelse, skader det vel ikke at tage lidt legetøj med?” Hanna blinker til Anna, der sender et par blussende røde kinder retur.

De har aftalt at de henter de andre i bil, så de pakker dildoen ned, sender en sms til Karen, Maren og Thor om at de henter dem nu og smiler hemmelighedsfuldt til hinanden inden de smækker døren i bag dem.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s