Vind: Sexlegetøj til lebben der ønsker lidt lir

Vi har vi været så svineheldige at få en gave af Mit Såkaldt Lesbiske Liv. Ikke nok med at hun skriver som en drøm, er sjov og fantastisk sød, så kan én af os røbe, at hun også ser ret godt ud. Homohundene og LL er mindst lige så lækre og søde. En sand guldfirkløver, der får ethvert lebbepar i byen til at blive grønne af misundelse.

Og og og!

MSLL har givet os en gave, som vi må udlodde til en af jer. Og det er noget man godt kan bruge…  Hvis man siger, at man ikke kan bruge den, så lyver man 😉

Det er nemlig en vaskeægte klitvibrator! Pink og af gummi som sådan nogle jo skal være (siger folk ude i byen i hvert fald…) Sådan en kan jo både bruges individuelt, som par eller endnu flere (hvis når man er til den slags).

Så altså, vi udlodder et stk. klitvibrator + håndskrevet hilsen fra MSLL til en af jer. Vores spørgsmål til jer er derfor:

Hvem vil du helst i seng med? Og måske endda benytte vibratoren med?

Alle muligheder er åbne. Unge som gamle, døde, nulevende, mænd (ja sgu!), kvinder, par og alle andre. Så giv 50 shades of grey baghjul og send os din mest saftige fantasi om Katherine Moennig (Shane) eller hvem du nu har i tankerne ;-)!

I kan sende jeres svar til: lesbiskenoter@gmail.com eller skriv en besked til os på vores facebookpage: https://www.facebook.com/lesbiskenoter

Vi kører konkurrencen til og med d. 23. februar kl 23:59 og præmien udloddes til den af jer, der har den bedste begrundelse/fantasi.

Behøver vi at sige, at vi glæder os til at læse jeres svar???

Aner du ikke hvem MSLL er? Så skam dig 😉 Og skynd dig at læse hendes blog lige her: www.mitsaakaldtlesbiskeliv.dk

2 thoughts on “Vind: Sexlegetøj til lebben der ønsker lidt lir

  1. Jeg kunne godt tænke mig at komme i seng med Pernille Rosenkratz-Theil. Hører hende i Monopolet nogle gange, og når hun griner, bliver jeg lige en tand mere forelsket! Øv at hun er hetero. Mon gaven kan hjælpe?

    Like

  2. Pingback: Vi forlænger | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s