Noget om en tredje brystvorte og sammentapede fingre

Længe har jeg ikke været her. Så længe at hidtil er altid – at jeg slet ikke har været her altså. Kringlet!

Jeg har været mast et sted mellem fester, skole, vintersygdom og voksen-middage. At uploade første indlæg, føles lidt som at starte i en ny klasse, hvor de andre allerede er i gang. Men den her gang har jeg ikke min mor med til at holde i hånd.

Så jeg starter stille og roligt ud. Skal jeg præsentere mig selv? Skal jeg give hånd? Navnerunde? Skal det her kun handle om de lesbiske ting i mit liv? I så fald bliver det nok mit eneste indlæg, for jeg bor ærligt talt i et yderst lebbe-frit område, hvor de eneste Tinder-matches/muligheder, kommer når toget kører gennem byen.
Da jeg engang gik på højskole, og vi alle skulle præsentere os, fik vi besked på at fortælle en personlig ting om os selv, så de andre bedre ville kunne huske os. Dengang fortalte jeg om min tredje brystvorte. Den vil jeg ikke komme nærmere ind på i dag.

I stedet vil jeg fortælle om hvorfor jeg i nogle uger har rendt rundt med tape på to af højre hånds fingre.
Ser du, før jeg rejste hjem på juleferie, fik jeg en sportsskade i to fingre på højre hånd. De var overanstrengte, lød konklusionen. Måske endda forstrukkede, sagde han.
Over julen havde jeg dem tapet sammen, undgik at bruge dem, og mellem jul og nytår blev de faktisk helt ok igen. Men så skete det. Det mest uventede og overraskende: Jeg tog en pige med hjem fra byen. Og sådan gik det til at jeg atter en gang, måtte tape mine fingre sammen i nogle uger. Fordi jeg havde en “sportsskade”.
Og så er jeg forresten kaldt Shitty Frank herinde.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s