Jeg tog springet!

Oh my god. Jeg gjorde det. Under Danmarksindsamlingen lørdag aften, ca. 5 timer efter jeg var flyttet hjem, mens vi lå på sofaen. Echosmith kom på skærmen, og akavet stilhed kom i sofaen. Så jeg prøvede diskret med: “hvad ville du sige hvis jeg sagde at jeg var til piger?” .. Hypotetisk spørgsmål var en fejl, for hun forstod ikke rigtig hvad jeg mente, men hun svarede at det ville hun være ligeglad med, og at hun egentlig ikke troede at man kunne være enten eller. Men at man nok blev nødt til at prøve sig lidt frem. Jeg prøvede at sige at det havde jeg ikke rigtig brug for, og så kiggede hun på mig. Stilhed.  “Nå. wow.” Lidt mere stilhed.

Så fortalte hun at man kan jo få børn på mange måder – hun har en enlig veninde der har fået børn med to homoseksuelle mænd. Man kan jo også blive skilt – man ved aldrig hvordan det med børn ender. Mere stilhed.

Efterfulgt af at der skete noget på tv’et, så vi fortsatte samtalen som sædvanlig. To timer inde i showet vender hun sig:  “Har jeg fortalt at din moster har haft en pigekæreste på højskolen? – du skal nok ikke sige det til nogen. Mormor og morfar, og hendes mand ved det ikke. Men det viser bare, man ved det aldrig”

Så det skete. Min mor er okay, eller virker i hvert fald okay. Og jeg er okay. Tror jeg. Jeg trækker vejret lidt lettere?

Jeg er også på smart vis sprunget ud for min bror. Min brors computer brød sammen midt i hans studieopgave sidste mandag, så min mor har lånt ham min, uden at fortælle mig det. Jeg har administratorrettigheder på en blog der hedder “lesbiske noter” – jeg ser videoer på youtube om coming outgirlfriend tag og andre lesbiske ting, og jeg er ikke diskret i min søgehistorik . MEN. Har min bror sagt noget til mig i løbet af de 7 dage han har haft min pc? Selvfølgelig ikke! Manden er vildt konfliktsky, så han er bare logget ud. Da jeg ringede til ham her i aftes, for at sige at jeg var begyndt at få mærkelige forslag på youtube – svarede han at de slet ikke var så mærkelige som dem han fik, fordi han ikke kunne finde ud af at logge ud af min mail. “Særligt alle videoerne med “Lesbian- et eller andet”.

Så nu er den kat sgu ude af den sæk, nå. Og jeg skriver fra min telefon – hvilket er et helvede.

Søndag var jeg med min mor ude at købe ind. Normalt er min mor temmelig stædig når det gælder mit tøj, med “hvorfor skal du klæde dig som en mand?” (For the record: I don’t) spørgsmål hele tiden. Men søndag var hun cool. Hun fandt to herreskjorter hun synes jeg skulle prøve, og hun havde sådan 30 forskellige komplimenter! Det må da være et godt tegn?

Åh. Og kan vi snakke om ørkenens sønner i lørdags til danmarksindsamlingen? Var den sang bogstaveligt talt bare beskrivelsen af et seksuelt overgreb på en mand, der så skød skylden på sig selv?! – Er jeg blevet sippet eller var det det mest forfærdelige?

//Grisling

One thought on “Jeg tog springet!

  1. YES! Det her gør mig simpelthen så glad og varm om mit lille hjerte. TILLYKKE!
    Man skal virkelig bare springe ud i det (livet) / af det (skabet). GODT gået … og igen: Tillykke!

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s