Nogle gange er lebber kedeligere end en kaktus (det giver heller ikke mening i mit hoved – bare rolig)

Kan I huske at min skitur med studiet skulle (delvist, dog) bruges på at imponere den anden lebbe fra årgangen? Ikke score hende eller noget – blot imponere hende og lære hende bedre at kende. Mission not accomblished – sådan faktisk SLET IKKE …

Det er dog lige godt satans hvordan jeg i min iver altid er i stand til at sætte folk op på en piedestal, der er lige så høj som Burj Al Arab. (Hvad siger I lige til denne Dubai (hvor homoseksualitet (vist) er ulovligt)-reference her på bloggen?). Så kan de lære det. Men lad mig lige slå noget fast: Hun er slet ikke lige så cool som jeg troede.. Og hun er faktisk ret kedelig..

Vores samtaler forløber nogenlunde sådan her:

Jeg: ”Hvordan gik det på boardet i dag?” (Hvor lebbet er det lige at vi begge (som de eneste piger) står på snowboard? Det er i samme kategori som håndbold (alle lebber spiller håndbold (eller: omvendt – alle, der spiller håndbold er lebber!))) Parentes slut!!
Hun: ”Det gik nogenlunde”
Jeg: ”Okay..”
Hun: ”Hvad med dig?”
Jeg: ”Det gik godt..”
Hun: ”…”
Jeg: ”Men vejret har heldigvis været godt”

Og så er der bare stille. Akavet stille.

Stille.

Og det er jo dumt, ikke?

Normalt snakker jeg godt med folk. Jeg snakker i hvert fald meget, og kan godt lide at få ord indført. Men vi er slet ikke på samme lebbelængde (fik I den?). Har intet til fælles med hende udover at vi er lebber, der står på snowboard. Så det.

Jeg prøvede endda at imponere hende med min OITNB-hættetrøje (okay, det er faktisk en jeg har lånt, så jeg kan ikke tage æren af at eje den). Det gik ellers fint. Tror jeg.. For jeg må ærligt indrømme at jeg var så fuld den aften at jeg ikke kan huske hvad hun sagde til mig (eller hvad jeg sagde til hende). Måske er det også for det bedste..

Så jeg kyssede med en anden pige fra studiet for at opveje min skuffelse over den anden. Meget nemmere. Men jeg fik lige skabt lidt røre mellem hende og den fyr hun dater lidt. Så det går jo rigtig godt for Karl Ejner og lebberne! Pis og røv!

Ellers er alt vel her på lebbefronten.

Jeg småbrygger på det efterspurgte indlæg om hvorfor jeg aldrig skal have en kæreste, så det kan I jo gå og glæde jer til. Det bliver meget kontant, og jeg gætter på at jeg får trådt sådan cirka 66 lebbede fødder, der normalt har alt for små sko på. Så det bliver jo fint, som man siger på Fyn..

One thought on “Nogle gange er lebber kedeligere end en kaktus (det giver heller ikke mening i mit hoved – bare rolig)

  1. Pingback: Heteroveninderne med på Vela part 2 | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s