Anti-nytårsforsæt, rygsmerter og arbejdsløshed

Mit 2015 er startet godt, kan I nok fornemme. Jeg er i en alder af tyve i besiddelse af en krop på firs, drikker som en teenager på sytten og er pt på bølgelængde med 50’er-årgangens kontanthjælpsmodtagere.

Jeg står i stampe i øjeblikket, fordi jeg er uden for uddannelse i en måned og derfor er uden indtægt. Harmonerer perfekt med januarshelvedes ekstraregninger. Må derfor erkende at januar har båret præg af en del anti-nytårsforsæt. Hverdagene har slæbt sig afsted imens jeg har været i vinterhi, weekenderne er gået med druk og fryseren er fyldt op med minipizza’er. Min kæreste har også været ekstra presset pga. hendes arbejde, så hun havde det helt fint med det nedgearede tempo og fastfood.

aPyVZ8B_700b

Det lyder nok en anelse deprimerende, men til trods for mit sarkastiske tonefald, har jeg faktisk haft det rigtig godt med en pause fra verden. Vi har givet hinanden lov til bare at ligge i nattøj og være kæresteagtige med Netflix-streaming, X-factor om fredagen (OMG, EN ÅRHUS-LEBBE ER VAR MED!) og fællesbagning. Ulækker lebbe-symbiose vi har bevæget os ind i her, I can’t help it but I just love it so much. Og så gør det heller ikke noget at god sex er inkluderet i den cocktail, men det er en helt anden snak.

En anden positiv ting at fremhæve er at jeg har fået tildelt noget arbejde her i slutningen af depri-måneden. Dog går det ud over føromtalte gamle krop. Har fucking ondt i ryggen, så er tvunget til at lave pilates/yoga øvelser for ikke at min lænd låser sig fast. Jeg skal i øvrigt tage mig sammen til at ringe til en fysioterapeut. Vil iiiikkkkeeeeee!

Nå, men kære læsere. Jeg håber at jeres januar måned er bare en anelse bedre end min. Kan også forstå på resten af Lesbiske Noter-holdet at de er ligeså fantasiforladte som mig. Suk! Kom så sommer!

Til slut – trods et stk kæreste, vil jeg stadig gerne have nogle anbefalinger til lebbebøger/film/serier? Anyone? (har set Blue is the warmest colour, Fucking Åmål, L word, OITNB, og Cloudburst. Sikkert flere. Har jo ikke det her navn for ingenting, vel) OG OG OG SKER DER NICE TING I ÅRHUS SNART? Jeg ved at CPH Pride holder sådan noget Winter Pride, men vil sgu også ha’ noget her i Århus, iggå. Det eneste Århus har at byde på af nyheder, er at vi har fået Valhal som er en homobar – nåh nej, kvinder er kun velkomne den første ONSDAG (?!!) i måneden og på toiletterne er der haveslangestumper til analskylning, condomer og et gang-bang rum i kælderen. #pæntnejtak

God dag derude!

//KlicheKaren

2 thoughts on “Anti-nytårsforsæt, rygsmerter og arbejdsløshed

  1. nu er dette indslag måske ikke højaktuelt, men jeg vil alligevel tillade mig, at gøre opmærksom på at Sappho fejrer kvindernes kampdag imorgen – i år falder det jo så på en søndag, men det tror jeg nu nok kan blive en hyggelig eftermiddag med lebber i overflod 🙂

    Like

    • Ej for dæææælen! Det så jeg alt for sent. I går fejrede jeg min rolle som kvinde ved at gøre hovedrent i hele hytten. Spøg til side… Nå, men vi ses da bare næste år i stedet! 😀 En tak for anbefalingen skal du dog have 😉

      Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s