Kan Ellie Jokars mor adoptere mig?

HJÆLP! Om et par dage er mit vidunderlige Københavner eventyr slut og så er det hjem igen. Desværre betyder hjem ikke kun hjem til Aarhus. Hjem betyder også hjem til forældrene. Jeg elsker dem, det er slet ikke det, men jesus kristus hvor bliver det svært at skulle bo under deres tag igen. Med deres regler, deres vaner og mit mærkelige liv blandet sammen igen.

Jeg bliver nødt til at fortælle dem det. Det med pigerne. Én ting er at bo langt væk og leve lidt et andet liv, en anden ting er at bo derhjemme og gøre det. Jeg kan ikke bruge hver lørdag på sofaen med kattene, min mor og Barnaby, uden at jeg ender med at sige at en eller anden pige er sød.

Jeg bliver nødt til at sige det. Jeg bliver virkelig virkelig nødt til at sige det.

Jeg så Hvem f*** er Ellie her til morges, og jeg tudbrølede. Ja okay, jeg vil ikke have en kæreste på den anden side af jorden, men en stolt mor ville jeg gøre alt for. Så da Ellie fortæller at hendes mor er stolt af hende, begynder jeg at tude. Midt på kontoret. Med verdens værste undskyldning i januar: allergier. Jeg tror ikke at der var nogen der købte den, specielt ikke fordi allergierne kun varede 10 minutter.

Det er nok i virkeligheden lidt sådan et svar jeg leder efter, når jeg skal springe ud. Et “Jeg er stolt af dig, og jeg vil bare gerne have at du er glad” svar.

Ellies mor så også bare rigtig sød ud. Og en Sherif som pigekæreste kunne jeg helt klart godt leve med. Og en sød mor der møder en sød pigekæreste? Helt klart på ønskelisten.

I det hele taget synes jeg bare at serien har været fantastisk. Men hvad sker der med danske piger og damerne fra Florida?

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s