Om lesbiske teenagere og yoga

Hej igen. Kan i huske, at jeg ønskede mig en ny pige, at forelske mig i på min højskole? Man skal passe på, hvad man ønsker! Før jul nåede jeg at være ganske forvirret og ret skudt i pigen, vi kalder H. Hende fik jeg aldrig scoret, men jeg endte sammen med en anden pige til semesterets sidste fest. Hende kan vi kalde Nordjyden.

Nordjyden er, ligesom H, biseksuel og sød. Jeg er bare slet ikke vild med hende. Twistet er så, at Nordjyden og jeg, samt to andre piger, er blevet placeret på samme lille kammer på højskolen. Kort efter at have fuldeknaldet er vi simpelthen blevet roomies. Det er lidt forstyrrende, men går overraskende fint. Det eneste problem er, at jeg er bange for, om Nordjyden er lidt mere glad for mig, end jeg er for hende. Hun har i hvert fald forsøgt at putte sig i min seng i stedet for sin egen mere en én gang. Jeg burde jo lige snakke med hende om det hele, men jeg er sgu så konfliktsky, at jeg ikke har nosset (må lebber gerne sige det?) mig sammen til det endnu.

Men det er jo faktisk slet ikke Nordjyden, som jeg vil fortælle jer om. På højskolen går jeg op og ned af ikke mindre end seks åbent biseksuelle piger. Der er sikkert flere, men dem har jeg ikke fundet endnu. Men især én af de her piger, har jeg lagt mærke til. Hende kalder vi yoga-pigen (wow, jeg er opfindsom med de navne). Der er sket det, som åbenbart sker for mig. Jeg er blevet forelsket i hende. Eller i hvert fald fascineret. Jeg kender hende jo ikke særlig godt (endnu), men hun dyrker godt nok meget hot yoga i min bevidsthed for tiden.

Jeg har en idé om, at de her forelskelser, som vælter ind over mig med jævne mellemrum, er en del af min ”lesbiske teenagealder”. Først var jeg teenager som 13-19-årig og kyssede på drenge ligesom de andre i min klasse. Nu er jeg 20 år og er en vaskeægte lesbisk teenager. Jeg tænker på piger hele tiden, laver platte jokes om patter og drømmer bare om at score hende den søde. I de her dage er yoga-pigen den udvalgte og jeg går og overvejer, hvordan vi kommer til at bo og hvor mange børn, vi skal have. For på det punkt er jeg vist klassisk lesbisk. Jeg tonser derudaf med fremtidsplaner og tanker om sæddonor og alt muligt andet, selvom vi ikke en gang har været tæt på at kysse endnu. Det kan man godt blive lidt mærkelig i hovedet af, men lige nu nyder jeg min anden runde som teenager og drømmer videre om yoga.

Er der nogen af jer, som har oplevet det samme med de pokkers mange forelskelser som nylesbisk?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s