På wc med en feministisk gorilla

Det sker sjældent i samtale, men nu er det sket på skrift. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Google foreslår at jeg optager mig selv snakke, og så bare skriver det ned bagefter. Overskriften antyder en slags vild nat med damer. Det var desværre ikke resultatet af den lille øvelse.

Måske ikke den bedste idé, men det eksperiment får I nu resultatet af. Selvom jeg ikke har inkluderet de 10 minutters akavet stilhed der var i starten. Og heller ikke pausen, hvor jeg sang Noget om Helte, er kommet med. Men ellers er det en ret ærlig gengivelse af hvad der sker når jeg tvinger mig selv til at sludre.

Uuh! Gorillaen Koko blev kendt i 2014 for sit forhold til Robin Williams. (Lidt en anden slags sladder end du forventer på vores blog) Hun kommunikerer gennem tegnsprog. Det mest vidunderlige ved hende er at hun har humor. Da hun blev spurgt om hun kunne nævne noget der var hårdt, svarede hun ”sten” og ”arbejde”. Og hun bandt sin træners snørebånd sammen og tegnede ”fang mig”. Det er sgu da for nuttet.

Jeg er sikker på at Kokos stand-up ville have feministiske undertoner, hun virker som typen, og vi mangler feministiske komikere. Jeg diskriminerer ikke på baggrund af art.

Oh my god jeg flytter om en uge.

Hey, vidste du at jeg engang har været låst inde på et wc i sådan, 8 timer? Overordnet var mit efterskoleophold en fantastisk oplevelse, men lige den her oplevelse var knap så sjov. Til gengæld er den ALTID et hit at genfortælle. Og så fortæller den lidt om hvordan jeg er som person. Det første jeg gjorde var nemlig at gøre rent. Så satte jeg mig på wc’et for at læse i lokumsbogen. Og så faldt jeg af toilettet. Sådan BUMP. Jeg nåede også at tage fodbad i håndvasken, tælle antallet af 10-taller i lokumsbogen og lave de skuespils øvelser der var i den. Kæft jeg var blevet en god skuespiller, hvis ingen havde fundet mig.

Hvad sker der for os lebber i øjeblikket? Lateadopter stirrer på bryster. Thecitylesbian skriver om mad og metaldetektorer.  Og jeg er løbet så tør for idéer, at en god gorilla må være løsningen. Åh mandag.

Findes der en kreativ forkølelse der kun rammer lebber, eller er det arbejdet der trykker særlig hårdt i januar?

//Grisling

2 thoughts on “På wc med en feministisk gorilla

  1. Jeg gir’ januar skylden. Der foregår simpelthen så utroligt lidt af substans i mit hoved i øjeblikket. Til gengæld har jeg fundet tidligere omtalte fingerforlænger …

    Like

    • Omg, kan vi få dem til at være sponsorer for bloggen? Det ville være genialt! Lesbiske Noter: Sponsoreret af LN Fingerforlængere – fingerforlængere for fremtiden 😉 Eller hvad de nu hedder..

      Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s