Det starter med mad og ender med børn. Fra useriøst til seriøst. Og dynebetræk! #latenightlebbefilosofi

Okay, jeg har lige kværnet en hel pakke XL Toms Skildpadder. Og en hel pose af de grove sour cream and onion chips fra Netto. Og en kanelgiffel (okay, faktisk to stk..), og lidt vingummislik. Og et glas rødvin. En espresso og en latte. Og jeg ved ikke en gang, om jeg fortryder.. Det er måske det værste – altså at jeg ikke en gang fortryder. Har det lidt lige som ham der fra den der film med de kriminelle, der skal hjælpe til i en kirke. Adams Æbler? Det tror jeg den hedder. En af dem skyder pludselig et andet menneske og udbryder, ”Jeg fik stress”, eller nok nærmere, ”Arhj, jeg fææk strææææs” på godt perkerdansk (hvilket man jo kun må sige hvis man selv er en perle – det er jeg ikke, så jeg kalder det i stedet dansk med mellemøstlig accent, så træder jeg vidst ikke nogen over tæerne). Og jeg gik lidt bananas over alle de søde sager lige før.. Det sagde bare rrrhrouw, og så havde jeg spist for tre teenagedrenge, der er i sin bedste voksealder.

Egentlig passer jeg børn (der sover), og det minder mig om, at snakken faldt på det gyldne samtaleemne, børn, ovre på kontoret i dag. De (alle udover min chef) ved i øvrigt stadig ikke, jeg er lesbisk. Må nok hellere se at få gjort noget ved det. Enten blive hetero (så slipper jeg da for samtalen og den akavethed det medfører) eller simpelthen bare se at få det sagt til dem. Det er jo i grunden ”bare” ligesom et plaster, der skal fjernes. Det gælder om at gøre det hurtigt, så er smerten hurtigt overstået. Der er sgu ikke nogen grund til at sprede lorten over flere dage som man siger. Nå, men de der børn (som jeg virkelig ikke har et issue med egentlig) kom jeg til at tænke på på vej hjem. Mine forældre ved godt, at de ikke skal forvente noget. Jeg forventer faktisk heller ikke noget selimg5435_300v. For det første er jeg jo godt klar over, at det ikke kan være en ”smutter” – for så er det sgu da noget af en smutter! Men man ved jo aldrig.. For det andet så kan jeg virkelig ikke se hvordan jeg skal kunne forsvare at arbejde mere end 50-60 timer om ugen og samtidig tage vare på et barn. Så bliver det i hvert fald ikke uden barnepige, au pair eller lignende. Og jeg vil føle mig hæmmet, og uden mulighed for at rejse impulsivt, tage jobs eller andre forpligtelser i udlandet og sådan noget. Og det dur jo i grunden ikke! Og selvom I ikke kender mig så godt endnu, så er det måske tid til at nævne at jeg aldrig skal bo sammen med en kæreste – endsige måske slet ikke være i et forhold med nogen. Jeg nyder at bo med venner, og kunne sagtens se mig selv bo i en form for luksuskollektiv (de findes!) Sådan nogle med rengøringshjælp, gartner m.m. Jeg elsker at være sammen med andre, men jeg har virkelig ikke lyst til at være afhængig af nogen eller være forpligtet til at skulle forholde sig til et andet menneske. Det må sgu da være på top ti over det mest romantiske i nogensinde har hørt, ikke? Eller hvad? 😉

I min vennekreds er der en kvinde, der lige har fået job i Dubai. Sådan et med lederansvar for 50+ ansatte i en kæmpe international virksomhed. Hun har en tween, en teen og en eksmand her i Danmark, men har alligevel besluttet at rykke teltpælene op og flytte dem et godt stykke mod sydøst, teltpælene altså. Desværre er jeg så forblændet af denne 40+ kvinde, som fandme bare rocker verden, og samtidig er ret så lækker, at min dømmekraft er helt af sporet. Ligesom en metaldetektor, der ikke kan kende forskel på ædelmetaller og gammeldags metalbras. Den bipper lidt i øst og vest. Ligeså usikker som metaldetektoren er jeg ved situationen. Jeg er faktisk ikke helt klar over hvor jeg vil hen med alt dette, men jeg har altså den klare holdning, at hvis man vil som hun vil (ligegyldigt om man er mand, kvinde eller midt i mellem), så skulle man måske ikke have haft børn.

Godt så, klokken er tre minutter i kedelig lebbelommefilosofi kan jeg godt mærke.

Og det er egentlig skægt hvordan man (når jeg lige kigger tilbage på hvad jeg i grunden startede med at skrive i dette indlæg), kan skifte emne så ekstremt. Hvis dette indlæg havde et hashtag måtte det helt sikkert være #ubeslutsomfilolebbetrykkerpåtaster.

Og det var det, jeg havde til jer.. Tror sgu da ellers at jeg ender med at snakke om realkreditlån eller dynebetræk hvis jeg fortsætter. Eller om hvor billige tulipanerne er lige nu.

5 thoughts on “Det starter med mad og ender med børn. Fra useriøst til seriøst. Og dynebetræk! #latenightlebbefilosofi

 1. Skildpadder, chips og gifler, med eller uden kanel, er ikke mad. Bare lige så vi har det på det rene. Men derudover så er der altså også lige en ting, som jeg godt gad, at du forklarede lidt mere om. Hvorfor er det, at du aldrig skal bo sammen med en kæreste? Jeg har det på samme måde bortset fra, at man aldrig skal sige aldrig og alt det der. Men jeg gad godt, at høre mere om motivationen for dit standpunkt. Skriver du ikke et indlæg om det en dag?

  Like

  • Haha! Point taken – vi er enige om at det ikke er mad! Helt enige faktisk.

   Kan kort fortælle at det simpelthen skyldes at jeg godt kan lide min frihed og at jeg ikke er særlig seksuelt anlagt. I hvert fald ikke i en sådan grad at jeg kan forestille mig at bo og have sex med den samme år efter år. Jeg lover at skrive mere om det en dag! Måske bliver det allerede i næste uge 🙂 Og er helt enig: Man skal aldrig sige aldrig.

   Like

 2. Tak, for en underholdende medley om dette og hint, der efterlader mig med spørsmålet om, hvorfor du mener, at du skal fortælle dine kolleger, at du er lesbisk.

  Like

  • Det SKAL jeg jo praktisk talt heller ikke, men det er ikke hemmeligt. Alle andre omkring mig ved det, jeg er (næsten) altid åben om det – og så kan jeg faktisk godt lide at fortælle historier fra “lebbeverdenen” til mine venner 🙂

   Like

 3. Pingback: Kynisk lebbe om det lykkelige (evige) single-liv: “Jeg skal aldrig have en kæreste!” | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s