Carrie & Malene #1

Vi præsenterer hermed den første ud af tre indlæg fra Malene. Hun fortæller sin historie om at flytte til USA, møde drømmekvinden og blive gift for rullende kameraer. Første bid af historien kommer her:

Skærmbillede 2015-01-12 kl. 20.48.27August 2012 flyttede jeg efter gymnasiet til Florida, USA, for at være tættere på min mor, papfar og min lillebror. De havde boet i USA de sidste 6 år og da jeg er min mors datter savnede jeg hende virkelig meget. De første måneder brugte jeg med familien, da den by vi bor i mest er for familier. Det var svært at finde mennesker på min egen alder, så de fleste af mine venner herhenne var allerede gift og med børn. Det var sådan jeg mødte Carrie. En ellers kedelig familiefest/fodboldafslutning skulle vise sig at blive den bedste nat nogensinde. Min lillebror (8 år på daværende tidspunkt) var til fest med resten af sit fodboldhold, jeg havde fået af vide at der ville være noget sjovt for voksne, men da jeg kom derhen var det en kæmpe børnefest med julemænd og pakkelege.

Jeg satte mig ud til bålet med min veninde og fik en drink, mens vi planlagde at smutte videre. Det var dog indtil Carrie trådte ind af døren. Hun var blevet lokket med af en fælles veninde (den samme jeg var blevet lokket med af). Det første jeg spurgte min veninde om var: ”Er det din lesbiske veninde?” hun sagde JA! Og jeg var solgt. Fra da hun satte sig ned ved siden af mig og snakkede livligt om sine seneste erobringer, sad jeg med åben mund og kiggede på hende! Hun var den sejeste, sjoveste og den smukkeste pige jeg nogensinde havde set. Det var rigtig svært ikke at stirre på hende! Efter mange drinks….. RIGTIG mange drinks! Tog vi hjem til vores fælles veninde. Jeg husker slet ikke resten af festen, det eneste jeg husker er bare vores samtaler og vores grin hele natten. Fuldstændig inde i vores egen verden, festede vi videre hjemme hos vores veninde som på et tidspunkt smed os ud, da hun sagde hun ikke længere gad være en del af vores ”foreplay”. Uden at have vidst det, viste det sig at Carrie kun boede to minutter fra mig. Hun fulgte mig hjem, jeg holdte hendes stilletter og hun tog armen rundt om mig. (På dette tidspunkt har vi allerede kysset, MEN som alkoholen jo desværre gør, kan jeg virkelig ikke huske det). Vi nåede hjem til mit hus og Carrie sagde farvel, men jeg insisterede på at følge hende hjem nu! — Ja.. Jeg er utrolig smooth! – Hun grinte bare og vi gik hjem mod hende. Det havde ligget i luften hele aftenen, så vi endte natten sammen. Carrie missede sit fly hjem til familien i Chicago, så jeg måtte køre hende i lufthavnen senere på dagen. Vi fik den ene nat sammen, før hun rejste. Det var alt det tog for mig.

Næste del af historien kommer i slutningen af denne uge. Følg med inde på Facebook, eller skriv dig op til vores e-mails (i højre side), så hører du om nye indlæg først.

Kh Lesbiske Noter

StudentStudent sommeren 2012 i Danmark

Student med hundeUSA pool

Malene flytter til USA

Stadion

Carrie & Malene sammen på stadion i Florida

3 thoughts on “Carrie & Malene #1

  1. Pingback: Carrie & Malene #2 | Lesbiske Noter

  2. Pingback: Malene & Carrie #3 | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s