5 ting jeg har lært i 2015

  1. Jeg har glemt hvordan man krøller hår. Januar bød på ”nytårskur”, og mig tvunget ned i en kjole. Jeg har ikke krøllet mit hår i 4 år, men jeg gik ud fra at det ikke var noget man glemte. Hvor svært kunne det være? Jeg gjorde det da jeg var 15, for guds skyld! Det var svært. Jeg endte med at sætte håret op, så man ikke kunne se de mærkelige krøller. Til gengæld kunne man se hvor jeg var ved at brænde mit øre af.

MjAxMy1kYjNjYTMxMWNmODI1YjU3

  1. Jeg har udviklet “gaydar”. Fuck yeah, det burde fejres med en fest. Nytårsaften for mig var sammen med 25 unge mennesker i verdens mindste kollegiekøkken, og en af de 25 var en pige, som inde i mit hoved helt klart var lesbisk. Mere ønsketænkning, end egentlig analyse – men så var hun det kraft-helvede. At jeg så slet ikke nåede at snakke med hende, det er et andet problem til en anden gang. Men jeg havde ret, og jeg er stolt af mig selv.
  1. Jeg flytter til Jylland igen om 3 uger. Jeg elsker København, og alle de damer jeg kan kigge på. Men jeg glæder mig til alle de dejlige gåture jeg kan tage i Jylland. Sammen med mine venner. I Jylland. Når jeg flytter dertil. Hvilket jeg glæder mig til. (Jeg prøver diskret at overtale mig selv. Jeg er ikke klar til at flytte, men hvis jeg nu prøver at omtale Jylland positivt..)

giphy

  1. Jeg ville være verdens dårligste bartender. Første spejdermøde efter nytår betyder nytårsfest med mine spejdere. Det var utrolig nuttet og livsbekræftende at se 20 små 6-7 årige børn danse rundt. Jeg håber virkelig aldrig at der er nogen der lærer de børn, at de skal synes det er pinligt at danse foran andre. Mens jeg gjorde mig store tanker om fremtiden, spildte jeg saftevand på chipsne. Upopulær spejderleder, lige her.
  1. Jeg afbryder folk midt i deres sætninger. Men jeg vidste det ikke før en frokost på arbejdet, hvor en kollega pludselig skar en mærkelig grimasse. Jeg tror jeg gør det tit, og jeg er sikker på at alle jeg har afbrudt er blevet sure. Så hvorfor jeg først ved det nu, ved jeg ikke. Og hvordan jeg stopper, ved jeg heller ikke, men det må være lettere nu hvor jeg ved det.

Som en bonus ting har jeg også ifølge The City Lesbian’s “fingerskema” lært at jeg er heteroseksuel mand. Så det var noget nyt og anderledes.

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s