Siden jeg sprang ud har jeg..

På E20-motorvejen i sydgående retning fræsede en bil afsted i dag. Stormen gjorde sit for at ruske i bilen, regnen gjorde sit for at få vinduesviskerne til at flakke frem og tilbage med lynets hast og i radioen startede en ny sang. “Clocks” med Coldplay, min yndlingssang, som evigt og altid får mig til at få det godt i kroppen, fik mig til at tænke over mit liv og min situation. Jeg har lige fejret jubilæum. Fire års jubilæum som lebbe forstår i, “Fire år Niller”. Og på de fire år har jeg:

– været et smut forbi Boyfriend/Girlfriend. Og forladt sitet igen efter en uge. Men dog haft det pissegrinern over at fyrene i min lokale sandwichbar søgte en ekstra fyr til ‘hyggeligt samvær’.

– glædeligt røbet for en lækker lesbisk kollega, at jeg havde været på Vela. Hun svarede: “Fedt, det har jeg ikke hørt om før”.

– fundet ud af at alle, der ser lebbede ud åbenbart ikke er lebber (deriblandt ovenstående kollega).

– af min heteroveninde jeg havde kysset lidt med i en periode, fået hvisket følgende i mit øre, “Du er min drømmepige, jeg ville ønske vi kunne være sammen for evigt”. To uger senere annoncerede hun sin graviditet med sin kæreste.

– haft en firkant med (surprise) tre andre kvinder.

– været så forelsket i en håndboldspiller, at jeg har stalket mig frem til hendes adresse. Kørt over 200 km blot for at køre forbi hendes hus..

– i protest over gang på gang at blive antaget som den heteroseksuelle veninde, der er med i byen, haft et sidecut.

– haft min mandlige chef med på Vela efter firmaets julefrokost var slut. Havde kun arbejdet for ham i ni timer på dette tidspunkt.

– forelsket mig i en hashrygende alternativ tysk pige da jeg boede i Berlin.

– været i seng med en fyr for første gang (det kan du læse lidt mere om her).

– i fuld tilstand på rusturen på mit studie stolt fortalt pigerne at jeg var til piger… Mens vi var i fælles brusebad. I kan nok regne ud at promillen ikke var nul.

– haft en Tinder-profil der gav mig nogle chok. Blandt andet på grund af de tidligere bekendte fra folkeskolen der af og til dukkede op på min skærm. Men allermest da min veninde og jeg matchede…

– haft de allerbedste år i mit liv!

Jeg kunne enormt godt tænke mig at høre om jeres vildeste, sjoveste, mærkeligste episoder. Bring it on!

Skærmbillede 2015-01-10 kl. 23.16.53

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s