Min tankegang er ikke sjofel og useriøs. Blev der sagt. Nå!

Jeg har ondt i min ene underarm. Sådan lige inden albuen, I ved. Hvis man nu havde en sjofel tankegang (hvilket ego ikke (der blev sagt ikke!) har, så kunne man forestille sig at det skyldes noget crazy lagengymnastik. Godt man ikke praktiserer denne form for useriøse og patetiske tankegang… Blev der sagt.

“Heldigvis” er det ikke det. Altså sex, der er grunden til min ømhed (ja, smerter var nok lige en lille overdrivelse) i armen. For det har jeg slet ikke tid til. Efter jeg har fået et helt nyt job, har jeg haft travlt og været bombet på grund af ‘jeg-skal-dældylmene-vise-dem-at-jeg-er-bedre-end-de-nogensinde-havde-forestillet-sig’. Og mens jeg jonglerede nogenlunde med det nye job (det gælder jo om at finde balancen inden studiet starter igen efter ferien), kom overraskelsen lige fra højre: en forfremmelse på et andet job jeg har. Noget ala projektleder på vores næste kampagne. Ikke bare liiige noget man lige klarer på en aften, vel?! Især ikke når det forventes at vi tjener 150.000+ ind på den. Det kan I nok forstå.. Så min dagligdag ser nogenlunde sådan ud: Om formiddagen spiser jeg sen morgenmad på en ny cafe i København (altså jeg besøger en ny cafe hver dag – fik jeg nævnt at det faktisk også er en del af mit nye job?!) Så videre på kontoret og blive til en 18-tiden, og derefter hjem for at arbejde på kampagnen til ud på natten.

Det er sgu da meget godt at jeg hverken har kæreste, børn og dyr hva? Min ømhed i armen skyldes altså noget så ondsvagt som tastaturarbejde.

I kan nok regne ud at jeg ikke ligefrem sidder i baren på Vela i aften – gid jeg gjorde! Eller mødes med mine venner som holder brætspilaften. I stedet holder jeg pause i 30 min. Laver kaffe og forbereder at sidde oppe til 4-5 tiden.. Men som min masai på Zanzibar altid sagde til mig når jeg var frustreret: Hakuna Matata! Og det må være aftenens vise ord!

Ej! Googlede lige ‘lesbian hands’ for at finde et relevant billdede (kom ikke og sig at der ikke er sevice på drengen). Det her dukkede op:

homohands

Sådan ret frusterende at finde ud af, at man er en homoseksuel mand… Den havde jeg såmænd ikke lige set komme, men det er selvfølgelig meget fint at blive klar over. Jo før des bedre.. Hakuna Matata!

3 thoughts on “Min tankegang er ikke sjofel og useriøs. Blev der sagt. Nå!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s