Mit liv i tv-forelskelser

Det er gråt og vådt udenfor, og det er netop nu at jeg flygter fra vejret og arbejdet, gennem mit fjernsyn til en vidunderlig verden. En verden hvor jeg forelsker mig i ALLE karaktererne, og INGEN behøver vide noget om det. Jeg har gjort det siden jeg var et barn, det med at flygte gemmen fjernsynet, men nu er det på tide at dele tre af forelskelserne med jer.

Og så havde han en vidunderlig sans for mode.

Jeg ser da ikke lesbisk ud?

En af de første jeg husker er Wesley Crusher fra Star Trek Next Generation. Alle veninderne var forelskede i Orlando Bloom, mens mit stille hjerte bankede for Wesley. Jeg havde fået mit første fjernsyn, så jeg kunne helt selv bestemme at tv’et kun skulle vise Star Trek og Mythbusters. Jeg har altid været nørdet. Men Wesley var mere nørdet end mig, og det var vidunderligt at se et barn være så nørdet, og stadig blive anerkendt af voksne.

Og så havde han en vidunderlig sans for mode.

Jeg fandt hurtigt ud af at sci-fi ikke var særlig populært blandt de unge i provinsen. Så jeg gik over til det alle de andre så. Næsten.

Af alle dårlige amerikanske tv-serier jeg kunne forelske mig I var Glee nok en af de værste. Af alle kliché kærestepar jeg kunne investere min tid i, var Klaine nok det mest vidunderlige.

Se dem lige.

Se dem lige. Eeep!

De var mit liv i et år. Fanfiction, printede citater jeg hang på mine vægge og en hel tumblr dedikeret til de to unge herre. Jeg læste og skrev ret meget fanfiction. Alt sammen meget nuttet og sukkersødt. Altid skrevet af teenagepiger, og ingen af os vidste hvordan det var at være en mand der var forelsket i en anden mand. Men det gav mig en undskyldning for at researche lgbtq+ rettigheder. Jeg skulle jo vide hvad jeg skrev om, og takket være Klaine, begyndte jeg længe før jeg selv var klar til at se det i øjnene, at forstå hvor komplekst køn, identitet og sexualitet i virkeligheden er.

Nu er jeg blevet gammel. 20 år. Jeg er officielt mere interesseret i Barnaby og Miss Marble, end jeg er I Glee, og jeg har fået et nyt crush. Jane Rizzoli. Jeg startede med at se Rizzoli & Isles fordi jeg lige havde set den engelske serie med hende den søde (læs. Scott & Bailey), og nu er jeg hooked. De er så perfekte for hinanden. Det værste er at jeg ved at det er queer-bait. No way in hell, ender de to med hinanden. Men hold da op hvor jeg gerne så det ske.

Please sig at der er nogle af jer, der også har haft pinlige tv-forelskelser?

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s